26 Haziran 2010
İOSB ;de Mali Genel Kurul Toplandı

İOSB ;de Mali Genel Kurul Toplandı

Bakanlık temsilcisi Sayın Hasan İLDEMİR gözetiminde gerçekleşen Olağan Mali Genel Kurulunda Başakşehir Kaymakamımız Sayın Cevdet CAN? da hazır bulundu. İkitelli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Nuri KONAK? ın yaptığı açılış konuşması ile başlayan Genel Kurulda Divan Başkanlığına Yusuf AKGÜN seçilirken ; Katip üyeliklere Cila Nikelajcılar Sanayi Sitesi Başkanı Sayın Sebahattin KAYAS ; Oy sayım memurluğuna Dursun UZUNHASANOОLU Seçildi.

İstanbul Valimiz-İOSB Müteşebbis heyet ve Yönetim kurulu Başkanımız Sayın Hüseyin Avni MUTLU Genel kurulda yaptığı konuşmada;
?? Hepinizi hürmetle selamlıyorum göreve 31 Mayıs itibariyle başladık günler çok hızlı geçiyor ikitelli OSB ile ilgili ikinci toplantımızı yaptık sizlerle birlikte olmaktan mutuyum. Ülkemizin gururu olan ikitelli OSB yi yakından tanımaktan onur duyuyorum. 30.000 işyeri 300.000 çalışan işçi ve bir birine bağlantılı binlerce sektör olması burasını çok büyük bir güç kılmaktadır. İstanbul Türkiye?nin bir lokomotifi İstanbullumuz dünyanın ekonomik olarak 34. büyük şehri bu konuda sizlerin var olması ile gerçekleştiğinin ve en büyük taktirin sizlere olduğunu biliniz. Biz istiyoruz ki Dünyadaki sıralamamız daha üstlerde olsun. Bizim müteşebbisimiz bunu yapabilecek güce kabiliyete bilgiye sahip. Buna yürekten inanıyoruz. Bu milletin çocukları bunu yapmaya muktedirdir. Yapılan işler daha çoklarının yapılacağına işarettir. ޞu anda fiziken birlikte olmadığımız ancak yüreklerimiz birlikte attığına inandığım üreten kardeşlerimizi gönülden selamlıyor emeği geçen diğer müteşebbislerimize teşekkür ediyorum ; onlar isimsiz kahramanlardır. ޞehitlerimize rahmet dileklerimizi ifade ettik bu hususa da değinmek istiyorum yaşamış olduğumuz üzüntüye sevk eden terör olaylarının amacı yılgınlık yaratmak moral bozmak karamsarlığa sevk etmektir. Bunun karşılığında moralimizi bozmadan daha çok çalışıp daha çok üreterek gelir seviyemizi top yekun artırmalıyız. Milletimiz bu husus da karamsarlığa kapılmamalı iş dünyası moralini yüksek tutmalı daha fazla üretmeli ve refah sağlamalıdır. Müteşebbisimiz bizim için çok kıymetlidir. Sayın divan başkanımız Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Nuri bey ve konuşmacılarımızın dile getirdikleri konuyu not aldık çözümü konusunda elimizden geleni yapacağımızdan emin olunuz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizlere ve sizlerle birlikte daha şeffaf ve katılımcı bir yönetimle birlikte olacağınızın sözünü veriyorum. Toplantımızın Ülkemize ; şehrimize ve siz değerli müteşebbis kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyor ; hepinizi saygı ile selamlıyorum?? dedi.   

Bu yazı 1575 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur