21 Haziran 2010
Onurkent İstediği Cevabı Aldı

Onurkent İstediği Cevabı Aldı

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal?ın Başkana Sorun adı altında yapılan 14. Ve son toplantı olan Onurkent  toplantısında halk istediği sözleri aldı.

Çocukların oyun alanı? eğitim? sağlık? ulaşım ve tapu meselelerinin ön plana çıktığı soru cevap kısmında Başkan Uysal çözüm için şunları söyledi; ulaşım Başakşehir Metrosunun bu yıl sonuna kadar yetiştirileceği Onurkent arka kısmından Kayabaşına açılacak yol ile hem ilçe hemde Onurkent?in bu sorunu çözülmüş olacak? dedi.

Eğitim konusunda ޞair Erdem Beyazıt İlköğretim Okulu arka kısmına bir Anadolu Fen Lisesi ve Hemen Yanına normal Lise yapılacağını belirtti.

Sağlık ile ilgili aynı okulun hemen yan kısmında bulunan diğer parsele sağlık daire başkanlığının geleceği bir bina yapılacağı alt kısmının sağlık ocağı hizmeti vereceği  duyurdu.

Çocuk Oyun ve park alanı için Onurkent ile fuzulkent alt kısmında kalan bölümde 41 dönümlük alanda bir park yapma projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağının müjdesini verdi.

Tapuların verilmesi ile ilgili olarak meselenin daha iyi takip edilebilmesi adına Onurkent Kooperatif Başkanlığına aynı zamanda meclis üyesi olan bir arkadaşın atandığını ve bu programlı çalışma sonucunda 42 tapuyu verdiklerini diğerleri için gerekli çalışmaların yürütüldüğü ve yıl sonunda tamamının teslim edileceğini ifade etti.

www.BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 1546 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

cengiz bayram | 16-10-2010 22:00:00

Bir yıldır Onurkent ;in tapularını şu tarihte ; bu tarihte diye oyalıyorsunuz! gazetelere verdiğiniz demeçlere bakın..kaç defa tarih verdiğinizi görün..Biraz insaf..Bir söz verdiğiniz zaman yerine getirebileceğinizi öngördüğünüz olsun..yoksa mavi boncuk dağıtmak için konuşmayın lütfen...Göreve geldiğinizden bu yana Onurkent için ne yaptınız..Bikaç mt yol ;küçük bir park var mı ötesi..Lise sorununu çözdünüz mü? Hayır!. Tapu sorununu çözdünüz mü? 5100 tapudan 42 adet dağıtabildiniz!
Kültür Merkezi var mı Onurkentte? yok..İsmek var mı onurkentte? yok..Halk ekmek satılır mı onurkentte? yok..Malesef Başakşehir Belediyesinin bir tek binası yok Onurkentte.
Saygılarımı sunarım
Cengiz BAYRAM


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur