17 Haziran 2010
Türkiye Değişim Hareketi? 26 Haziran ;da partileşiyor

Türkiye Değişim Hareketi? 26 Haziran ;da partileşiyor

İstanbul?un 39 ilçesi içerisinde üye çalışmalarında birinci sırayı halen kaptırmayan ve 6.800 civarında üyesi bulunan  TDH Başakşehir Ankara?da yapılacak açılışa adeta çıkarma yapıyor. TDH Başakşehir İlçe Başkanı Taci Koca 500 kişi ile Ankara?ya gideceklerini açıkladı. Koca; 26 Haziran ;da Partimizi kuruyoruz Türkiye?mize hayırlı ve uğurlu olsun? dedi.

Türkiye ;de iktidarın yorgun olduğunu? buna alternatif bir muhalefetin de bulunmadığını belirten Koca? şunları söyledi: "26 haziran 2010 tarihinde Partimizi kuruyoruz. Değişim isteyen? dönüşüm isteyen? yeni bir Türkiye isteyen bütün vatandaşlarımızı Türkiye Değişim Hareketine bekliyoruz. 26 Haziran? Türkiye için dönüm noktası olacaktır. Türkiye ;de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır? dedi.

Türkiye Değişim Hareketi? Başakşehir İlçe Başkanı Koca Partileştikten sonra TDH ;nın  Türkiyede bir değişim merkezi haline geleceğini ve İlk seçimlerde elde edilecek başarıyla Mustafa Sarıgül ;ün Başbakan olacağını vurguladı. Bunun için 26 Haziran 2010 tarihinde partinin kuruluş dilekçesini 81 bin kişiyle Ankara ;da İçişleri Bakanlığı ;na vereceklerini söyledi.

TDH Başakşehir 0532 311 43 64

www.BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 1682 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur