14 Haziran 2010
Leeds Akademi ile bu yaz İngilizce konuşacaksınız

Leeds Akademi ile bu yaz İngilizce konuşacaksınız

Leeds Akademi ile bir adım önde olun..

Leeds Akademi Genel Müdür Sedat İli? deneyimli öğretmenlerle konuşma ağırlıklı eğlenceli ingilizce derslerinin yanısıra? bilgisayar ve meslek edin¬dirme kursları da verdiklerini belirtti. Genel Müdür ili? "İngilizce kurslarımızda hem genel ingilizce hem de iş ingilizcesi öğretilmekte. TOEFL ve KPDS ;ye hazırlananların da ilk tercih ettikleri yer Leeds Akademi ;dir." dedi. Ayrıca Bilgisayar işletmenliği? solidvvorks? autocad? bilgi¬sayar destekli muhasebe? web tasarım? pazarlama danışmanlığı alanlarında verdikleri eği¬timler ile insanların iş bulmada bir adım önde olmalarını sağladıklarını söyledi.

Sedat İli - Genel Müdür hizmetimiz de mevcut olacaktır.

Eğlenirken ve keyif alırken kişisel gelişimlerine ve bilgi dagarcıklanna yenilikler ekleme fırsatı bulacakları bu programımızda sizi ve çocuğunuzu aramızda görmekten büyük şeref duyacağız. Daha ayrıntılı bilgi ve sorularınız için lütfen bizi arayınız veya ziyaret ediniz. Her şey çocuklarımızın daha parlak bir geleceğe sahip olmaları içindir.

Merkezimizde vermiş olduğumuz eğitimleri şu şekilde sıralayabiliriz;

Yabancı Dil Kursları

*    Genel İngilizce
*    İş İngilizcesi
*    Speaking Club
*    TOEFL
*    KPDS/ÜDS

Bilgisayar Kursları

*    Bilgisayar İşletmenliği
*    MS Office
*    Solidworks
*    Autocad
Meslek Edindirme Kursları
*    Bilgisayar Destekli Muhasebe
*    Web Tasarım ve Grafikerlik
*    Pazarlama ve Satış Danışmanlığı

Başakşehir ;de verdiği kaliteli eğitimle adını duyuran Leeds Akademi Genel Müdürü ile görüşerek verdikleri eğitimler hakkında bilgiler aldık.

Genel Müdür Sedat İli eğitim merkezlerini şöyle anlattı;

"2008 yılında kurulan Leeds Language Academy? merkezi İngiltere ;nin Leeds kentinde olan bir yabancı dil kursudur. İlk şubesi İstanbul Başakşehir ;de bulunmaktadır. Kuruluş amacı sizlere kişisel gelişimleriniz ve eğitimleriniz konusunda destek vermek ve yardımcı olmaktır.

Eğitim kurumumuzda Yabancı Dil ve Bilgisayar eğitimlerimiz vermekteyiz.

Ayrıca Yurtdışı ve Yurtiçi yaz ve kış okulları düzenlemekteyiz. Ayrıca başakşehir de ilk Toefll sınav ve eğitim merkezidir.

Yoğun bir eğitim yılı sonrasında sizlerin çocukları için bir yaz okulu planladık. Hedefimiz; programımız dahilindeki kardeşlerimizin İngilizce bilgilerini pekiştirmek? sosyal ve kültürel faaliyetlerdeki katılımlarım ve becerilerini arttırmaktır. Derslerimiz deneyimli Yabancı öğretmenler ve eğitmenler tarafından takip edilecektir. Yaz okulumuz boyunca çocuklarınıza İngilizce derslerinin yanı sıra sportif ve kültürel faaliyetler de sunulacaktır. Programımız boyunca servis ve öğle yemeği hizmeti mevcut olacaktır.

Dersler deneyimli yabancı öğretmenler ve eğitmenler tarafından takip edilmekte. Yaz okulu boyunca çocuklarınıza ingilizce derslerinin yanı sıra sportif ve kültürel faaliyetler de sunulmakta.

İletişim İçin Tıklayınız


www.BasaksehirRehberi.com
  Bu yazı 1559 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur