06 Haziran 2010
Numan Kurtulmuş? şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Numan Kurtulmuş? şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu

ޞehit evine eşi Sevgi Kurtulmuş ile birlikte taziye  ziyaretinde bulunan Saadet Partsi Genel Başkanı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş burada yaptığı açıklamada? peygamberlik makamından sonra en yüce  makam olan şehitlik mertebesine ulaşan Cevdet kardeşimize Allahtan rahmet; Ailesine? sevenlerine ve geride kalanlarına sabır  ve metanet diliyorum dedi.

İsrail ;in hukuk  tanımaz bir şekilde yardım gemilerine saldırması ve onlarca yardım gönüllüsünü şehit etmesinin ardından  Türkiye Cumhuriyeti hükümeti olmak üzere özgürlükten? hukuktan ve haktan yana olan tüm devletleri İsrail karşısında sesini yükseltmeye? uluslararası camiada da ortak hareket etmeye davet ettiklerini kaydetti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş? Gazze ;ye uygulanan ambargoyu delmek ve insani yardım ulaştırmak için yola çıkan "Rotamız Filistin? Yükümüz İnsani Yardım" filosuna İsrail askerlerinin barbar bir şekilde saldırmasının ardından şehit olan tüm kardeşlerimize Allahtan rahmet yaralı olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş beraberinde Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan? İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Gündoğdu? Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen? Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Hayrettin Postacı Başakşehir İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile Saadet Partisi Başakşehir Gençlik kolları  ve Mahalle Başkanları da hazır bulundu.
  Bu yazı 1492 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur