06 Haziran 2010
Başakşehir Belediyesi Yerel Basının Diline Düştü

Başakşehir Belediyesi Yerel Basının Diline Düştü

BasaksehirRehberi.com İnternet Sitemizde  02-09-2009 tarihli ?Oyakkent?in Artıları ve Eksileri? başlıklı haberimizde teklif ettiğiz Akşemsettin İÖO. İle Bilali Habeşi Camii yanından açılacak yolun birçok sorunu çözeceğini işaret etmiştik.

İlgililerin haberimizi dikkate alarak işaret ettiğimiz noktadan yapmış oldukları yaya yolundan dolayı teşekkür ederiz.

Ancak diğer taraftan ( İTHA)  İstanbul Times?ta yer alan haberine göre:

Başakşehir 5.Etap Akşemsettin İlköğretim okulu yanında Oyakkent Sitesine giden yolu muhabirlerimiz merak edip ölçtü. İşte sonuç yürüme adımları ile uzunluğu 89 adım? genişliği de 2.5 adım. Belediye sanki yapılan iş çok önemli bir çalışma imiş gibi dev bir tabela asarak "Bu yol Başakşehir Belediyesi" tarafından yapılmıştır derken bile sanki bu görevim değil ama ben yinede yaptım dercesine dev bir tabela asması şaşkınlık yaratıyor...

İşimiz Hizmet Gücümüz Reklam

Yaptığı en ufak çalışma için bile milyarlarca para harcayarak? tabela? afiş? broşür ve basılı materyal yaptırarak çalışma yaptığı AJANS ;a büyük paralar kazandıran Başakşehir Belediyesi ;nin yaptığı israf harcaması muhalefet partileri başta olmak üzere ilçe halkı tarafından da mercek altına alındı.

5.Etap Sonu Akşemsettin İ.Ö.Okulu Yanındaki Patika Yol İçin Dev Tabela    

Bir çok okurumuz bizi telefonla arayarak size komik bir olay haber verelim diye ihbarda bulundular. olay nedir dediğimiz zaman 5.Etap ;ın sonunda Akşemsettin ilk Öğretim Okulu ile Oyakkent arasında minik bir patika yol yapılmış. Hizmet çok güzel ve yararlı bir çalışma dediler. Ancak işin komik yanı Belediyenin oraya dev bir tabela asarak "Bu  yol Başakşehir Belediyesi tarafından yapılmıştır"  ibareli tabela ile Belediyenin işimiz Hizmet Gücümüz reklam demek istediğini vurguladılar.  ޞeklinde yer aldı.

Yapılan hizmetlerin tanıtılmasının doğru olduğunu düşünmekteyiz.Ancak yapılan bu yol için ?Oyakkent Sevgi Yolu? tabelası yanında o ölçülerde "Başakşehir Belediyesi tarafından yaptırılmıştır" yazısının yeterli olduğu kanaatindeyiz.

www.BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 1538 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur