03 Mayıs 2010
Başakşehir?de Aynı Yolda Bir Ölümlü Kaza Daha

Başakşehir?de Aynı Yolda Bir Ölümlü Kaza Daha

Başakşehir ;de? aşırı hız yaptığı için? direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçen ve başka bir otomobille çarpan 34 FG 4854 plakalı araç sürücüsü İbrahim İpek hayatını kaybetti.

Direksiyon  hakimiyetini kaybederek orta refüje çarparak takla atmaya başlayan araç daha sonra şerit değiştirerek karşı yönden gelen 34 DUM 61 plakalı Erol Aydoğan yönetimindeki araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazaya karışan 2. araçtaki sürücü Erol Aydoğan ve eşi Fatma Aydoğan ile Hatice Yıldız isimli vatandaş yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralılar Başakşehir Devlet Hastanesine kaldırdı.

Ardarda kazaların yaşandığı henüz 19-03-2010?da aynı yol üzerinde 50 metre üst kısmında ölümlü bir kaza yaşandı.  Yaya geçişi olmayan yolda araçların hızını kesecek bir trafik ışığının bulunmaması sürücülerin hız yapmasını sağlamaktadır. Uzman yetkililerce incelenerek yol eğimlerinin düzenlenmesi yada hız kesmek için yolun belirli noktalarına tümseklerin konulması gerekmektedir. Zira bu noktada  1480 konutluk Başakşehir Metrokent konutlarının faaliyete geçmesi durumunda kaza riskinin artmasına sebebiyet  verecek ciddi bir yoğunluk yaşanacaktır.

www.BasaksehirRehberi.com
Bu yazı 2372 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

Ali Osman | 08-05-2010 22:00:00

BURDA HERHANGİ Bİ ÖNLEM ALMAZSALAR SÜREKLİ KAZA OLMAYA DEWAM EDECEKTİR.. HIZ YAPMAYA O KADAR UYGUN Bİ YER Kİ HERKES İSTEDİĞžİ HIZDA GİDİYOR. BURAYA YA TRAFİK IޞIОI YADA SET KOYULMASI GEREKEMEKTEDİR.


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur