01 Mayıs 2010
Başakşehir?de Galibiyet Var ; Sıralamada Değişiklik Yok

Başakşehir?de Galibiyet Var ; Sıralamada Değişiklik Yok

Karşılaşmanın tek  golünü 23. dakikada Milan Baros kaydetti. Bu sonuçla Galatasaray ligdeki puanını 64 ;e çıkarttı. İlk iki sırada yer alan  rakiplerinin de bu haftayı galibiyetle kapatmasıyla Galatasaray ;ın ilk iki sıra için şansı kalmadı. İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında ligdeki 11. golünü atan Milan Baros 87. dakikada ; Elano Blumer ise 42. dakikada sakatlanarak oyunu terk ettiler. Milan Baros ;un yerine oyuna dahil olan Harry Kewell ; 110 gün sonra tekrar forma giydi. Galatasaray ;da cezalı futbolcular Lucas Neill ve Barış Özbek bu maçta takımdaki yerlerini alamadılar.

Stat: Başakşehir Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Fırat Aydınus; Serkan Ok ; Orkun Aktaş 4. Hakem: Mete Kalkavan

Galatasaray;  Aykut ; Sabri ; Emre Güngör ; Hakan Balta ; Caner ; Mehmet Topal ; Elano (Dk.43 Ayhan Akman) ; Arda (Dk.67 Mustafa Sarp) ; Keita ; Baros (Dk.87 Kewell) ; Jo

İstanbul BޞB; Hasagic ; Rızvan ޞahin ; Marcus (Dk.17 Can Arat) ; Metin ; Ekrem ; Efe (Dk.78 Okan Buruk) ; Abdülkadir ; Gökhan ; İskender ; Tevfik Köse ; Ali Güzeldal (Dk.57 İbrahim Akın)

Sarı Kart; Dk.18 Emre Güngör ; Dk.53 Ayhan Akman ; Dk.88 Jo (Galatasaray) ; Dk.30 Metin Depe ; Dk.33 Efe İnanç (İstanbul BޞB)

Gol Dk.23 Baros (Galatasaray)

Bu yazı 1610 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur