27 Nisan 2010
CHP Başakşehir  Genel Üye  Toplantısı yaptı

CHP Başakşehir Genel Üye Toplantısı yaptı

27 Nisan 2010 Salı günü ; saat 19:30?da Altınşehir seçim ofisinde gerçekleşen toplantıya katılım yüksek oldu. Toplantıya CHP üyeleri dışında bölgede bulunan vatandaşlarında katılım sağlandığı gözlendi.

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Karabat;  İlçe teşkilatı yapılacak seçime hazır ve donanımlı olduğunu ; hatta bütün okul ve kat sorumlularıyla birlikte sandık görevlilerinin de belirlenerek eğitimlerinin verildiğini açıkladı.
 
 YEREL HİZMETLERİ YERİNDE DENETLEME

 Üyelerin yerel sorunlarla ilgili fikirleri alındı ve hizmetler hakkında daha da dikkatli ve denetimli bilgi edinebilinmesi için partili belediye meclis üyeleri başta olmak üzere  ilgili birimlerinden oluşacak bir takip komitelerin oluşturulması kararlaştırıldı.  Belediye Başkanına bölgeyle ilgili konularda soruların sorulacağı toplantıların organize edilmesi bu toplantılarda yereldeki sorunlarla ilgili vatandaşın doğru bilgilendirilmesi sağlanması kararlaştırıldı.

İlçe Yönetim Kurulu ayrca 6 Mayıs günü Deniz Gezmiş ve yoldaşlarının ölüm yıldönümünü anma ile birlikte ; AKP iktidarının parlamentoda yapmak istediği Anayasanın dünü ve bugünü üzerinde ki değişikliklerin aydın ve hukukçuların katılımıyla tartışılacağı platformların oluşturulacağını açıkladı.

İlçe Başkanı Özgür Karabat  ayrca 9 Mayıs?ta  Başakşehir İlçe Kadın Kolu?nun düzenleyeceği  Anneler Günü etkinliğinin Tümsan İrtibat ofisinde yapılacağını ; günün önemi nedeniyle bu etkinliğe tüm annelerin katılımının beklendiğini açkladı.
 
23 Mayıs 2010 tarihinde Altınşehir seçim bürosunda  Başakşehir İlçe Kadın Kolu tarafından yapılacak Kadın ve Aile sağlığı seminerine de bu mahallemizde ki tüm kadınlarımızın yoğun katılımının beklendiğini ve seminerlerin süreceğini katılımcılara açkladı.
  Bu yazı 1551 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur