20 Nisan 2010
Başakşehir Erkek Bakımında Son Trend

Başakşehir Erkek Bakımında Son Trend

Başakşehirli erkeklerin yakından tanıdığı ve profesyonel kadrosunu oluşturarak yeni hizmet yerini sizler ler için suna Bizim Erkek Kuaförü ve Bakım Salonu hizmete giriyor.

Amacımız özenle tasarlanmış? modern ve ferah yeni bakım merkezinde? müşterilerine sürekli artan bir kalitede hizmet sunmaya devam etmektir.

Günümüz insanının ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla? modern saç tasarımları yapmakla birlikte; manikür? pedikür? cilt bakımı? bölgesel sir ağda (yanak ? kulak - kol altı - sırt)? el ve ayak parafini (bakımı)? batık tırnak ve nasır tedavisi gibi hizmetler de sunmaktadır.

Bizim Erkek Kuaförü ve Bakım Salonu Günümüz koşullarında yaşanan hızlı değişim sürecinde kuruluşların ayakta kalabilmesinin? sürekli gelişme anlayışını benimsemekle birlikte; ürün ve hizmetlerini iyileştirmesine? geliştirmesine? gerektiğinde yenilerini sunmasına? değişimin önüne geçebilecek şekilde fark yaratmasına bağlı olduğuna inanan ? çalışmalarında çağdaş? sağlıklı ve kaliteli hizmetler sunabilmek için nitelikli ürenler ve steril malzemeler kullanma konusunda büyük titizlik gösteren bir yönetim anlayışına ve uygulamasına sahiptir.

Müşterilerimizin başarısı ve mutluluğu bizim de başarımız ve mutluluğumuzdur anlayışına sahip olan ?Bizim Erkek Kuaförü ve Bakım Salonu? bu anlayış doğrultusunda müşterilerine hizmet sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı Bilgi ve İrtibat İçin TIKLAYINIZ

www.BasaksehirRehberi.com
  Bu yazı 2416 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur