16 Nisan 2010
Kutupder?den Kermes

Kutupder?den Kermes

Toplumların geleceklerine yatırım yapmak için öncelikle gençlerini çok iyi yetiştirmesi gerektiğini belirten Kutupder Başkanı Murat Çalık?  ? Hizmet Nimettir ? inancı ile Yaptıkları çalışmalarda çok iyi organizasyonlara imza attıklarını? hayırlı ve dürüst hizmetlere ön ayak olduklarını belirtti.

Çalık? Gençlerimizi dürüst ve manevi değerlere bağlı biçimde yetiştirmek zorundayız? bu niyetle çok farklı bir faaliyet olan kermes çalışmamızla güzel hizmetlere imza atacağız? ?Oldukça uygun fiyatlarla? temiz ürünlerin sergileneceği? Kutupder kermesimizden elde edilecek gelirin tamamı? yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimiz ve ihtiyaç sahibi insanlarımız için harcanacaktır? dedi.

Gıda? temizlik? kırtasiye malzemeleri? tekstil? çeyizlik ev eşyası gibi ürünlerin sergileneceği kermesimizin açılışı 21 Nisan saat 10.00 ?da gerçekleşecektir.
Devlet Hastanesi Arkası Vista Cafe Karşısı Uzay Restaurant Binası  adresinde saat 10.00 ile 20.00 arası hizmet verecektir.

Kutupder Başkanı Murat Çalık? Sadece Allah?ın Rızası gözetilecek olan bu kermes çalışmasında; Hedeflerinin gençliğimizin milletine ve memleketine hayırlı evlatlar olarak yetişmesi ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza katkıda bulunmak olarak açıkladı.

Sosyal dayanışma ve paylaşmanın unutulduğu? insanların birbirleri arasındaki bağların koptuğu günümüzde bu tür etkinliklerin? güzel örnekler oluşturduğuna dikkat çeken Kutupder yönetimi? ?Herkesi bu etkinliğimize katılmaya ve yarınlarımız olan gençlerimize sahip çıkmaya çağırıyoruz? dedi.    

Ayrıntılı Bilgi İçin ; www.kutupder.org.tr

www.BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 1589 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur