21 Mart 2010
Başakşehir?den  şehit ve gazilere dua

Başakşehir?den şehit ve gazilere dua

Kutupder Başkanı Murat Çalık? Başakşehir Muhtarı Mehmet Fatih Yıldırım? Başakşehir Kızılay Başkanı İlyas Bilen? 2. Etap Site Yönetimi Başkanı Mustafa Salihoğlu? Hacı Ahmet Yesevi Camii İmam Hatibi Mustafa Giden? Başakşehir İlçe Müftüsü Ahmet Bilgi? 15 ޞehit? 9 Gazi Ailesi ve Kutupder Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı program hüzünlü atmosferde gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Kutupder Başkanı Murat Çalık? derneklerinin vizyonu ve misyonuyla ilgili bilgiler verdi. ޞehitlik kavramının bu ülke insanı için çok anlamlı ve değerli olduğunu belirtti ve Kutupder olarak şu ana kadar bir çok sosyal projeye imza attık? ama? ilk defa kendi bölgemizde farklı bir etkinlik yapmaktayız. Kaymakamlığımızdan ޞehit Ailelerimizin adreslerini alarak kendilerine ulaştık" dedi.

Başakşehir Muhtarı Mehmet Fatih Yıldırım? en büyük dileğini bir şehit yakını olmak şeklinde açıklayarak? ޞehit yakınlarımız makamların en güzeline ulaşmışlar? biz de onlara gıpta ile bakıyoruz dedi.

Başakşehir Kızılay Başkanı İlyas Bilen? çalışmalarından dolayı Kutuder yönetimine teşekkür ederek? ޞehitlerimizi hayırla ve duayla anıyoruz? şehit yakınlarımıza da onların bu yüksek makamlarına hürmeten saygı gösteriyoruz açıklamasını yaptı.

Başakşehir Müftüsü Ahmet Bilgi? görev yaptığı sırada ޞehitlikleri her gezişinde? sanki o anı yaşıyormuş gibi? sanki hiç gezmemiş gibi duygulara kapıldığını ifade etti.

Bilgi ;nin şehitlerimiz ve geçmişlerimiz için ettiği duaya? tüm katılımcılar canü gönülden iştirak etti. Müftü Bilgi ;ye verdiği konferans ve katılımı dolayısıyla Kutupder Onursal Başkanı Fatihi Aydın ve Başkan Yardımcısı Murat Çamur tarafından bir plaket takdim edildi. Program? ޞehit ve Gazi Ailelerine çeşitli hediyeler takdimiyle sona erdi.

Nedim Odabaşı  / Haber Aktüel
Bu yazı 1626 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur