18 Aralık 2009
Kaza Önlemi? Eziyet Oldu

Kaza Önlemi? Eziyet Oldu

Başakşehir 2. Etap ?B? girişindeki kavşaktan onurkente gitmek isteyen araçlar kolaycılığa kaçarak? trafik akışını riske atıp yeni açılan ޞair Erdem BEYAZIT İlköğretim Okulunun yoluna girip kazalara sebep olmuşlardır.

Bu sebeple İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2. Etap?a ?B? girişinden otobüslerin girişi engellenicek şekilde orta refüj kapatıldı. 2. Etap?a girmek isteyen İETT otobüsleri?  ?A? giriş kapısına yönlendirilerek site içerisinden seferleri başlatıldı. 

Yapılmış olan düzenleme ile Site içerisindeki trafik yoğunluğunu artırdığı gibi kaldırılan durak ulaşımı eziyete çevirdi. Durağın  yeniden ihdas edilmesi için Başakşehir sakinleri İETT Bölge Müdürlüğü makamına hitaben iletilecek dilekçeye  imza kampanyası başlattı.

Dilekçede:

Başakşehir mahallesi istiklal caddesi üzerindeki bulunan cami durağı güzergah değişikliği sebebiyle kaldırılmış olan ve 1500 konut yaklaşık 6 bin nüfusun faydalandığı durağın tekrar güzergah içine alınması istiyoruz. Yeni durağın oldukça uzak ve önümüzdeki günlerin yağışlı ve soğuk olacağı yaşlı? öğrenci ve çocuklu ailelerin çektikleri sıkıntının dikkate alınmasını istiyoruz gereğinin yapılmasını arz ederiz.   

ޞeklinde taleplerini dile getirerek? yetkililerin dikkatini çekmeğe çalışmaktadırlar.

www.BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 1801 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur