05 Aralık 2009
Saadet Başakşehir ;den Cemevi Ziyareti

Saadet Başakşehir ;den Cemevi Ziyareti

Saadet Partisi Başakşehir  İlçe Başkanı Yusuf Güşen ; İl Yönetim Kurulu Üyesi Neşet Çevik ; İcra Kurulu Üyeleri Feyzullah Sülün ; Zeki Panzehir ; Metin Öztürk ve İlçe Yönetiminin katıldığı bir ekiple Güvercintepe Mahallesi Hacı Bektaşi Veli Cem Evi Kültür Vakfı?nı ziyarette bulundular.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Güşen ; Cemevi ; diğer kültür merkezleri ve ibadethaneleri önemsediklerini ifade etti. Güşen ; ?Bu kültür merkezleri ; Alevi Bektaşi geleneğine sahip çıkan ve bu geleneğin yaşatılması yönünde gayret gösteren vatandaşlarımızın cem oldukları ; toplandıkları mekânlardır. Başakşehir İlçe başkanı olarak güzelliklerin ortaya çıktığı bu mekanlara sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum. İstanbul?daki bütün belediye başkanlarının ; kamu temsilcilerinin de bu yapılara sahip çıkmaları gerektiğini düşünüyorum.  Bu mekânlar ; milletimizin kültür ; ahlak değerlerini yücelten ve misyonunu taşıyan kurumlardır. Biz ; meseleye bu yönden yaklaşıyoruz. Bizler sizlerle el ele güzellikleri yaşatmanın gayreti içerisinde olacağız.? Dedi. Ayrıca Başakşehir Saadet Partisi olarak her konuda yardıma hazır olduklarını ifade etti.

Güvercintepe Mahallesi Hacı Bektaşi Veli Cem Evi Kültür Vakfı Başkanı Rıza Korucu ve beraberindeki heyet de ; Saadet Partisi Başakşehir İlçe  Başkanı ve beraberindeki heyete ; ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkürlerini sundu.

www.BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 1919 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur