20 Ekim 2009
Outlet konseptli AVM ; ViaPort?ta 2. Alışveriş Festivali başlıyor

Outlet konseptli AVM ; ViaPort?ta 2. Alışveriş Festivali başlıyor

Türkiye"nin "outlet" konseptli en büyük alışveriş merkezi VIA/PORT ; 22 Ekim ? 1 Kasım tarihleri arasında 2. Alışveriş Festivali"ni gerçekleştiriyor. Ev aksesuarlarından kozmetiğe 11 farklı ürün çeşidi cazip indirim oranlarıyla bu festivalde müşterilerle buluşuyor!

İlk alışveriş festivalini geçtiğimiz haziran ayında düzenleyen ve yoğun ilgi gören VIA/PORT ; şimdi aynı konseptli festivalin 2."sine ev sahipliği yapıyor. 22 Ekim ? 1 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek festivalde müşteriler ; ev aksesuarlarından aydınlatma ekipmanlarına ; fotoğrafçılık malzemelerinden oyuncaklara kadar yüzlerce çeşit ürüne olabilecek en uygun fiyatlarla sahip olacak.



Alışveriş ve eğlence bir arada

VIA/PORT"un üst kattaki kapalı alanında düzenlenecek festival boyunca ayrıca renkli etkinlikler de olacak. 3"lü trio grubundan müzik dinletileri ; bando gösterileri ; heyecanlı aktiviteler festival ziyaretçilerini eğlendirecek. Alışveriş ve eğlence VIA/PORT 2. Alışveriş Festivali"nde bir araya gelecek.

22 Kasım ? 1 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan VIA/PORT 2. Alışveriş Festivali ; her gün 15.00 ? 22.00 saatleri arasında gezilebilir. www.viaport.com.tr


Festivalde yer alacak 11 sektör?
? Bijuteri ve hediyelik eşyalar
? Elektronik küçük ev aletleri
? Uydu Sistemleri
? Deri aksesuarlar
? Mobil telefon ve aksesuarları
? Kozmetik ve parfümeri
? Ev aksesuarları ve ev tekstili
? Aydınlatma ekipmanları
? Kamera ve Fotoğraf Aksesuarları
? Hobi Malzemeleri
? Kitap-kırtasiye-oyuncak Bu yazı 2319 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur