07 Temmuz 2009
Başakşehir Kiptaş Metrokent Start Alıyor.

Başakşehir Kiptaş Metrokent Start Alıyor.

KİPTAޞ Metrokent projesi 9 Temmuz Perşembe günü satışa çıkıyor. Başakşehir metrosunun yanında inşa edilecek olan projede 1+1?den 5+1?e kadar 5 farklı tipte toplam 1.480 konut bulunacak.

KİPTAޞ Metrokent?te yeşil alan ve parklar bulunacak. 365 gün kullanılabilecek kapalı yüzme havuzu? fitness salonu? alışveriş merkezi? kafeler ve restoranlar? profesyonel güvenlik ekibiyle 24 saat güvenlik olacak.

Projenin Metroya direk bağlantı olacağı gibi diger taraftan kurulan Sular Vadisi ile bağlantısı olacak. Proje tam olarak şu anda Başakşehir Emniyet Müdürlüğü? Başakşehir Kaymakamlığı ve Carrefour?un kuzeyinde? İnşaat halindeki Başakşehir Metrosu ;nun doğusunda Deprem Konutlarının güney kısmında Kalan Başakşehir Bölgesinde Kiptaş?a ait olan son arazide inşaatı yapılacak.
Projenin İnşaatına önümüzdeki ay başlanacak proje 2011 yılı Ağustos ayında tamamlanması hedeflenmektedir.

Başakşehir Rehberi
Bu yazı 2250 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

DEMEDİ DEMEYİN! | 29-01-2012 23:00:00

PROJE YATIRIMCIYA ÇOK SIKINTILAR VERDİ.*BİR ÇOK DEĞžİŞžİKLER BEKNELEN VE VAAD EDİLENİN AKSİNE BİR ÇOK SIKINTILARIYLA YATIRIMCILARI ÜZMEKLE BERABER MAОDUR ETMİŞžDİR.*YATIRIMCILAR TAPULARINI İNޞALLAH BİR AN ÖNCE ALIRLAR.AZDA OLSA HİÇ OLMAZSA ELLERİNDE MÜLKKİYETLERNİ BELGELEYEN BİR EVRAKLARI OLURSA ADALET ÖNÜNDE HAKLARINI ARAMA ޞANSLARI OLACAKTIR.*AKSİNİ DÜŞžÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM.*KİPTAޞ MÜLKİYET HAKKI BENİM DİYE YÜZME HAVUZUNU SATAR VEYA BİR BAޞKASINA KİRAYA VERİP İŞžLETME HAKKINI İSTEDİĞžİ GİBİ KULLANMA HAKKI VARMIޞ GİBİ DİRETEBİLİR.*DEMEDİ DEMEYİN.*ÇOK DİKKATLİ OLMAK LAZIM.*YÖNETİM PLANINI İSTEMEYİ AMAN HA İHMAL ETMEYİN.*ALLAH İYİ GÜNLERDE OTURMAK NASİP ETSİN.*


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur