08 Haziran 2009
Başakşehir  Belediyesi   Sünnet ޞöleni

Başakşehir Belediyesi Sünnet ޞöleni

Sünnet yaşına gelmiş (3 ve yukarı yaşta) çocukları olan aileler? kayıtlarını Başakşehir Belediyesi?ne yapacaklar.

(Kayıtlar Başakşehir Belediyesi Gelişim Akademisi girişinde yapılmaktadır.)

Sünnet kıyafeti için beden ölçüsü alınacağından? sünnet olacak çocuğun kendisi? NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ ile gelmeleri? ADRES ve TELEFON NUMARALARINI bildirmeleri yeterli olacaktır.

Kaydı yapılan çocuklar? daha sonra? Belediyemiz tarafından aranarak sünnet için randevu günü ve gerekli kıyafetler verilecek. Sünnet kesimleri ilçemizdeki çeşitli hastanelerde ücretsiz yapılacaktır.

Randevu verilen aileler? gününde ve saatinde belirtilen sağlık kurumuna giderek çocuklarını sünnet ettirecekler.

Modern cerrahi yöntemlerle ve hastane koşullarında ücretsiz sünnet olan çocuklara (daha önceden ölçüsü alınan ve kendileri için hazırlanan); pantolon? pelerin? ayakkabı gibi kıyafetler; taç? asa gibi aksesuarlar? Sünnet şöleni öncesi armağan edilecek.

Sünnet olan çocukların iyileşmelerini takiben düzenlenecek Sünnet ޞöleni; çocukların bu mutluluğunu aileleriyle paylaşacak bütün Başakşehirliler?in katılımıyla gerçekleştirilecek ve delikanlılığa ilk adımını atan çocukların ve ailelerin heyecanlarına başka bir mutluluk ve keyif katacak sürpriz etkinliklerden oluşacak.

Sünnet kayıtlarının başlama tarihi: 10 Haziran Bu yazı 2413 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

sema | 14-06-2009 22:00:00

bu sene düzenlenecek olan sünnet etkinliğine her sene olduğu gibi bu senede bir sanatçı geleceğini herkes biliyor ve halkın sevdiği sanatçıları çağırıyorsunuz geçen sene gökhan özen gelmişti ve herkez çok eğlenmişti bu senede geçen sene ki gibi gökhan özen ;in gelmesini istiyoruz.eğer belediye olarak siz gökhan özen ;e istekte bulunursanız sizi geri çevirmeyecektir bundan emin olabilirsiniz.çünkü hayranları çok burada hele çoçuklar şarkılarına bayılıyor.lütfen siz belediye başkanımız olarak bu mesajımı dikkate alınız.siz teklifi gökhan özen ;e getirin eminem ki o geri çevirmez..çünkü iyi tanıyorum ki onu böyle bir güzel projede olmaktan çok mutlu olacaktır.artık bundan sonrası siz değerli başkanımıza düşüyor.SAYGILARIMLA.Ç


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur