08 Ağustos 2010
Başakşehirli Gençler EVET Dedi.

Başakşehirli Gençler EVET Dedi.

Gençlik ޞölenine Ak Parti İl Başkanı Aziz BABUޞÇU? Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı ERKAN KANDEMİR? İstanbul 3. Bölge Milletvekili Mehmet DOMAÇ? Akparti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim KÖROОLU ?Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt UYSAL? Başakşehir Gençlik Kolları Başkanı Hasan KÜÇÜKOОLU ve  Başakşehir Belediye Meclis Üyeleri Gençlik ޞöleninde Gençleri Yalnız Bırakmadılar.

ޞölende Birbirinden Değerli Sanatçıların Sahneden Seslendirdiği Parçalara Eşlik Eden Gençler? Birbirinden İlginç ve Heyecanlı Oyunlar İle ޞölen Programına  Ayrı Bir Heyecan Kattılar.

Katılan sanatçıların hepsinin Başakşehirli özelliklede gençlerden olması? şölene ayrı bir hava kattı. Gençler rep konseri? big beatbox? ( Serkan) Saz dinletisi ( Emrah Öz)?  Bilal Uğur İkilisinin popin dandı?   Ata ve  Savunma sporları Show?u?  Yerel folklor gösterileri ve danslar? Grafitti show? sumo güreşleri? canlı langırt doyasıya eğlendi.     
Ayrıca şölene katılan gençler arasında yapılan yetenek sizsiniz Başakşehir yarışması brek dansı yapan teo 1. oldu.  ޞölende Basketbol ve  Futbol turnuvaları düzenlendi. ޞahintepeli gençler taklit tiyatro gösterileri herkesin beğenisini kazandı.  

Başakşehirli  Yetenek  Sizsiniz Türkiye Yarışmasının Birincisi Olan Bilal ve Uğur Gençlik ޞöleninde sahne aldı.  Sahnede bir birinden güzel şovları ile gençleri heyecanlandı.  Gençlik ޞölenine katılan binlerce gençle birlikte Bilal ve Uğur ?da EVET dediler.

ޞölen alanında doğa yürüyüşü yapan ve seyir tepesinden doğa manzaraları izleyen gençler  değişik mahallelerden gelerek kaynaşma fırsatı buldu.  

ޞölen Küçük bir bölümünde Protokol konuşmaları yapıldı.

Ak Parti Başakşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan küçükoğlu? Gençlerin neden siyaset yapması gerektiğine değindi. Küçükoğlu gençlerin politikada etken olabilmeleri için erkenden bu havayı teneffüs etmeleri gerektiğini vurguladı. Küçükoğlu? gençlerin Politikada yer alamalarının sonucunda yarının dünyasında söz sahibi olamayacakları anlamına geldiğini anlattı. Bu gününün gençleri yarının yöneticileri anlamına gelmektedir? dedi.
Referandum öncesinde yapılan şölende yarınları etkileyecek  12 Eylülde  Anayasa Değişikliliğinin Ülke İçin Bir Zorunluluk Olduğunun Bilinci İle Evet diyerek  bu ülkede biz gençlerinde söz hakkı olduğunu ve artık bu ülkede gençlerin sözlerine ve düşüncelerine değer verildiğini göstermemiz gerekiyor? dedi

Gençler referandumda kesinlikle büyük ve etkin bir rol alacaklarını anlatan Ahmet Selim Köroğlu? yarın sizler bizim yerimizde makamlarımızda olarak bu ülkenin daha modern ve demokratik bir ortama kavuşması için bayrak yarışını sürdüreceksiniz? dedi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal gençlerin sosyal aktivitelerle kendilerini yetiştirmeleri gerekmektedir bu günkü aktivitelerde öğrendiğiniz bilgiler? yarın yönetici olduğunuzda kararlarınızı etkileyecek belirleyici olacak bilgiler edinceksiniz. Dolayısıyla bu gün siz birlikte yaptığınız mücadeleler sizlerin mihenk taşları olacak? dedi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Erkan Kandemir  referandumda gençlerin oy potansiyelinin sonuca büyük etkisi olacağının önemini anlattılar.
 
www.BasaksehirRehberi.com 
Bu yazı 1511 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur