06 Ağustos 2010
ޞampiyonlara Okuldan Ödül

ޞampiyonlara Okuldan Ödül

Dünya Shotokan Karate Birliği ;nin istanbul ;da geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği 1. Dünya Shotokan Karate ޞampiyonasında  Ahmet Kabaklı İÖO?lu Spor Kulübü ;den Batuhan Yiğitoğlu final maçında uzatmada 3-2 yenilerek 2. olmuştur karma takımda da dövüşen Batuhan takım halinde 1.?liği elde etti.  Ahmet Kabaklı İ.Ö.O Spor Kulübü Başkanı Alper Cemil Yiğitoğlu?  Veteran(Master)larda Kumite dalında dövüşerek 1. Shotokan Karate Dünya ޞampiyonası ;nda Dünya ޞampiyonluğu elde etti.

Okul Müdürü  Muhammet Bahadır? yardımcıları  Ramazan Ayan ve Ramazan Kökçe  Spor Kulübü Başkanı Alper Cemil Yiğitoğlu ve Batuhan Yiğitoğlu?nun elde etmiş oldukları başarıdan dolayı plaketle ödüllendirdiler.

Okuk Müdürü Bahadır?  okulumuzun ulusal ve uluslar arası yarışmalarda adının başarılarla duyurulmasını sağlayan sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Zira onların bu üstün başarıları öğrencilerimiz üzerinde olumlu bir etki bırakmak suretiyle bizde başarı elde edebiliriz hedefini kendileri için ulaşılır bir nokta olarak görebilmektedir? dedi.   

www.BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 1721 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur