26 Temmuz 2010
Ak Parti Başakşehir Referandum Moduna Girdi

Ak Parti Başakşehir Referandum Moduna Girdi

Ak Parti İstanbul Milletkili Alev Dedegil?e eşlik eden  Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu? Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali ޞahin İle birlikte Piramit Çarşı esnafını ziyaret etti.

Esnafla sohbet eden Dedegil? referandumda Evet oyu için esnaftan destek istedi. Dedegil çayşıya daha öncede geldiğini? çarşının her geçen gün daha güzelleştiği ve işlevinin arttığı gözlemlediğini ifade etti.

Milletvekilini karşılarında gören esnaf yerel sorunları dile getirdi.  Özellikle  Başakşehir 4. Etap site yönetimi problemlerini dile getiren esnaf Milletvekilinden bu konuda Başakşehir Belediyesinin halkın önündeki bu engelin kaldırılmasında öncülük etmesini talep etti. Esnaf site yönetimin aidat toplamaktan başka bir iş yapmadığını artık bunun bir şekilde Konut A.ޞ.?den alınarak halkın kendi yönetimini seçebilmesini talep ettiler. Konuyla alakalı Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ޞahin bina ve ada bazlı seçimlerin yapılmasıyla bu sorunun aşılabileceği ve bu konuda sürece bağlı bir çözümün planlandığını belirtti.

Emlakçı esnafının özellikle Dedegil?in yerel yönetimden memnunmusunuz sorusu karşısında vermiş olduğu Hayır cevabı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Emlak vergileri sebebiyle emlak sektöründe işlerin durgunlaştığını dile getirdiler.

Esnaf  Ak Parti İstanbul Milletkili Alev Dedegil?e ilgi gösterdi ikramlarda bulundu birlikte çaylar içildi esnaf genel olarak  referandumda evet oyu kullanacağını ifade etti.

www.BasaksehirReheberi.com
Bu yazı 1562 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

MURAT | 27-07-2010 22:00:00

BAޞAKޞEHİRREHBERİNİ YAPTIОI BUTÜR ÇALIޞMALARDAN DOLAYI TEޞEKKÜR EDERİZ SAYGILAR


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur