25 Temmuz 2010
Belediye Çocukları Sünnet ޞöleninde Buluşturdu

Belediye Çocukları Sünnet ޞöleninde Buluşturdu

Sünnet çağına gelmiş ancak çeşitli nedenlerle sünnet olamamış çocukların Başakşehir Belediyesi tarafından hastane koşullarında sünnet ettirilmesini takiben düzenlenen şenliğe Meclis üyeleri sünnet ettirilen bine yakın çocuk ve aileleriyle birlikte Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ; Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Güvercintepe Tepe İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan şölen ; sünnet ettirilen çocuklar ve aileleri mahallelerinden otobüslerle alınarak okula getirilmesi ; sınıflarına gruplar halinde alınması çocuklara pantolon ; pelerin ; ayakkabı gibi kıyafetlerin giydirilmesi taç ; asa gibi aksesuarlarının verilmesiyle başladı. Kıyafetlerini giyen çocuklar ve aileleri sevinçliydiler. Bahçeye kurulan sahnede çocuklar için çeşitli oyunular sergilendi ; gösteriler yapıldı. Burak Sezen?in sunuculuğunu yaptığı törende alkışlarla sahneye çıkan Karagöz ve Hacivat çocuklarla birlikte şarkılar söyledi ; illüzyonist gösterilerini yaptı.

 Şžölende bir konuşma yapan Mevlüt Uysal ; şölene katılan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında yeni kurulan bir belediye olarak bu yıl ikincisi gerçekleştirilen toplu sünnet programıyla 2 bin 500?e yakın çocuğunu hastane koşullarında sünnet ettirilmesini sağladıklarını ve bu programın geleneksel hale getirdiklerini ifade etti.
  Bu yazı 1593 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur