23 Temmuz 2010
Fatma Köroğlu İstanbul 2.si Türkiye 6.sı Oldu

Fatma Köroğlu İstanbul 2.si Türkiye 6.sı Oldu

2010 SBS?de 500 tam puan alan Fatma Köroğlu 3 yıllık istikrarlı başarısını bu yıl da tekrarladı. SBS?de büyük başarı elde eden Fatma Köroğlu üç yıl boyunca düzenli ders çalışarak sınava hazırlandığını söyledi. 6. sınıfta girdiği SBS?de de 500 tam puan alan şampiyon öğrencimiz? kazandığı başarıyı başta öğretmenleri olmak üzere tüm okula? sıkı ve disiplinli bir çalışmaya? azimli olmasına? dersi derste öğrenmesine ve aile desteğine bağladı. 

Ders çalışmalarının kendini yorduğu zamanlarda resim yaparak dinlenmeyi tercih ettiğini söyleyen sosyal ve sanat yönü güçlü olan Fatma Köroğlu? okulundaki öğretmenlerinin katkılarıyla kişisel resim sergisi açtığını söyledi. Bu durumun sınava hazırlanan bir öğrenci olarak kendisini olumlu anlamda motive ettiğini ifade etti.

Fatma Köroğlu? ailesini ve Çınar Koleji idarecilerini makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baltacı SBS ;de 500 tam puan almasından dolayı kendisini tebrik etti ve öğrencimize hediyesini verdi. Ayrıca bu büyük başarısından dolayı Çınar Koleji idarecilerine başarı plaketi  takdim ettiler.

Bu yazı 1976 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

sinem | 04-08-2010 22:00:00

İYİ


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur