17 Kasım 2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan Başakşehir’deydi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başakşehir’deydi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir'de Millet Bahçesi ve kent meydanının açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir, Kayaşehir, Hoşdere, Baruthane ve Çırpıcı millet bahçelerinin ayrıca bu vesileyle resmi açılışlarını yapacakları Hasan Küçükoğlu ( partili partisiz nezaketi ile sevilen ve vefat eden Başakşehir eski gençlik kolları başkanı ) Cami ve Halkalı Cami'nin de şehre, ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi. 

Bu açılışla 100 günlük icraat programında yer alan taahhütlerinden birini daha yerine getirmiş olduklarını belirten Erdoğan, "Söz verdik, yaptık. Bitmedi, yapıyoruz, yapacağız." dedi.

Başakşehir Millet Bahçesi'nin 360 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu, bu güzide eserin İkitelli Şehir Hastanesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Kanal İstanbul gibi dev projelerin merkezinde yer aldığını ifade eden Erdoğan, "Bahçemiz camiden kapalı otoparka, biyolojik göletten koku bahçelerine, etkinlik çayırından millet kıraathanesine, yürüyüş ve bisiklet yollarından oyun alanlarına kadar tüm ihtiyaçlara cevap verecek tesislerle donatılmıştır." dedi.

Erdoğan, ayrıca 18 ildeki 33 millet bahçesiyle ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini anlatarak 'Hedefimiz inşallah her şehrimize birer tane millet bahçesi kazandırmak' dedi. Hedefimiz "Kişi başına düşen yeşil miktarını iki katına çıkarmak"



BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 2328 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur