18 Şubat 2009
Başakşehir İstanbul`un en önemli vitrini olacak

Başakşehir İstanbul`un en önemli vitrini olacak

`HER mahallenin kendine has sorunlarını o mahallenin sakinleriyle birlikte tesbit edip ; yine onlarla beraber çözeceğiz` sloganı ile yola çıkan AK Parti Başakşehir Belediye Başkan adayı Avukat Mevlüt Uysal ; `Başakşehir`de İstanbul`un yeni vitrinini beraberce kuracağız` dedi.

Mevlüt Uysal 2001`de getirildiği Küçükçekmece İlçe Başkanlığı görevini başarı ile üç dönem sürdürdü. Uzun yıllar siyasetin içerisinde olan Uysal şimdi bilgi ve birikimini Başakşehir için kullanmaya hazırlanıyor. Yeni ilçe olan Başakşehir belediyesi ; kaymakamlığına kadar adeta baştan yaratılacak. Bu yükün en büyük ağırlığını ise Belediye Başkanlığı taşıyacak. Zorlu göreve talip olan Uysal sorunlardan korkmuyor. Mevlüt Uysal ; ilçe ile ilgili hedeflerini ise şöyle anlattı:

SORUNLARI HALKLA ÇÖZECEОİZ

`ALTYAPISI tamamlanmış siteleri ve hizmetlerin yeni gitmeye başladığı mahalleleri ile Başakşehir`de ; yönetim anlayışı parçayı ve bütünü birlikte görebilmeyi gerektirmektedir. Projeleri geliştirirken belediyeciliğin bir yandan da `mahalli yönetim` olduğunun bilincindeyiz. Her mahallenin kendine has sorunlarını o mahallenin sakinleriyle tesbit edip ; onlarla çözeceğiz. Projelerimizle ; Türkiye`nin en gözde ilçesi olmaya aday Başakşehir`de İstanbul`un yeni vitrinini beraberce kuracağız. Bu yazı 2614 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur