06 Mayıs 2020
Başakşehir Şehir Hastanesinin açılması ile birlikte açık alanlara alınacak çalışanlar değerlendirilip araştırılmaya başlandı. 

Başakşehir Şehir Hastanesinin açılması ile birlikte açık alanlara alınacak çalışanlar değerlendirilip araştırılmaya başlandı. 

Son teknoloji imkanlarla geliştirilen hastanenin açılması ile birlikte pek çok kişi iş imkanlarını araştırmaya başladı. Şehir Hastanesi tarafından yayınlanan duyuruda KPSS şartı aranmaksızın en az lise mezunu olmak şartıyla farklı birimlerde istihdam edilmek üzere personel alımının yapılacağı açıklandı. 

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesinin ilgili birimlerince yayınlanan veya ileride açık kadro ve pozisyonlar için yayınlanması muhtemel iş ilanları içinde; temizlik personeli, otopark görevlisi, hasta yönlendirme / refakat / resepsiyon ve tanışma personeli, bahçe bakım personeli, ebe, hemşire, ilaçlama personeli, depo personeli, aşçı, güvenlik görevlisi, bulaşıkçı, doktor, şoför gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer almaktadır. 
İstanbul Başakşehir Şehir çok sayıda kişiye istihdam kapısı olması. Hastane inşaatı sırasında 5 bine yakın kişi çalışırken, İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi  bünyesine personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaya devam ediliyor. 

Hastane bünyesinde oluşacak personel açıkları için ise İŞKUR tarafınca ilan çıkılıyor. Vatandaşlar başvurularını il veya ilçelerinde bulunan İŞKUR müdürlüklerinden gerçekleştirebiliyorlar. İŞKUR müdürlüklerinde ve online İŞKUR’un web sitesinde dolduracak olduğunuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurunuzu yapmanızın ardından kurumun insan kaynakları departmanı başvurunuzu detaylı olarak inceleyecek ve başvurusu olumlu sonuçlananlar da ülkemizin en büyük sağlık kurumlarından bir tanesinde çalışma olanağı elde edeceklerdir.

Birim Yöneticisi 

Aranılan Özellikler Lisans mezunu olan, En az 5 yıl Hastane Birim Yöneticisi ya da Proje Yöneticisi deneyimi bulunan, Kurumsal kültüre ayak uydurabilecek olan, Takım içerisinde uyumlu çalışan, Problem çözebilen, Ofis programlarını ileri derecede kullanabilen, İyi derecede İngilizce bilgisi olan, İstanbul’da yaşayan ya da yaşayabilecek olan, Sunum ve raporlama konusunda gelişmiş yetenekleri bulunan, Liderlik becerisine sahip, Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmayan yöneticiler aranıyor. 

Veri Giriş Takım Lideri 

Aranılan Özellikler Lise ya da ön lisans mezunu olan, Çağrı merkezinde deneyimi bulunan, Vardiyalı sisteme uyum sağlayabilecek, Ofis programlarını kullanabilen, Analiz gücü kuvvetli, Takip gücü bulunan adaylar alınacak. 

Çağrı Merkezi Takım Lideri Aranılan Özellikler 

En az lise mezunu, 2 yıl çağrı merkezi deneyimi bulunan, Daha önce tercihen takım liderliği yapmış, Raporlama konusunda bilgi sahibi olan, Sözlü ve yazılı iletişimi gelişmiş, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, Müşteri memnuniyetine önem veren adaylar aranmaktadır.

Şoför İçin Aranılan Özellikler 

En az lise mezunu, Sağlık problemi bulunmayan, Sabıka kaydı ve hakkında açılmış bir davası olmayan, Güzergahlar konusunda bilgi sahibi olan, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek adaylar aranıyor.

Bu yazı 2211 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

Kader Aydeniz | 21-05-2020 19:44:26

Sekreter


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur