24 Şubat 2023
Başakşehir'de feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Başakşehir'de feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

İstanbul Başakşehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, karşı şeride geçerek başka bir otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Gökhan Arslan (26) hayatını kaybederken, diğer otomobildeki anne ve kızı yaralandı.
İstanbul'daki kaza, Fırat Ilgaz Caddesi'nde 10.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Gökhan Arslan yönetimindeki otomobil seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı hızlı bir şekilde karşı şeride geçti. O sırada Pınar Canlı idaresindeki otomobile çarptı.

Taboola'danSponsorlu IçeriklerBunlar Ilgini Cekebilir
En Akıllı Robot Süpürge
Axen
Sunny Tizen ile TV Teknolojisine Yeni Bir Boyut!
Sunny
Lider Marka Natro ile Belgesiz COM.TR Domainlerinizi Kaydedin
Natro
Çarpmanın etkisiyle iki otomobil savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbul Başakşehir'de feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı - Resim : 1

Sağlık ekipleri kazada karşı şeride geçen otomobil sürücüsü Gökhan Arslan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Pınar Canlı ve kızı Ayşe Canlı ise yaralandı. Yaralılar ambulansla çevredeki bir hastaneye götürüldü.

Kazayı gören Osman Çakaner, "Bir araç karşı şeritten geliyordu sonra takla attı. Karşı şeritteki araca çarptı. Kadın sürücünün kafası kanıyordu, yanındaki çocukta 'uykum geliyor' diyordu. Çocukta yaralıydı. Araçta sadece bir kadın ve çocuk vardı" dedi. Kaza nedeniyle Rıfat Ilgaz Caddesi trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçların çekilmesiyle trafik normale döndü.

Bu yazı 960 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur