26 Eylül 2022
Başakşehir'de dehşeti yaşayan kadın konuştu! Kurşun yağdırmış

Başakşehir'de dehşeti yaşayan kadın konuştu! Kurşun yağdırmış

İstanbul Başakşehir'de Ergül Maden ve amcasının eşi Güllü Güler'i öldüren Güven Güler'in amcasının kızı, annesinin Güven Güler'e şevketle yaklaştığını ancak onun önce annesini, sonra eşini ve daha sonra da kendisini vurduğunu ifade etti.Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'ndeki bir evden silah sesleri yükseldiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Eve giren polis Ergül Maden (28)'in cesediyle karşılaştı. Bu sırada yakın bir sokaktan da silah sesleri yükseldi. Buraya geçen polis, G.G. adlı kişinin yengesi Güllü Güler (61) 'i öldürdüğü Sevim Güler ve Adem Tepe'yi ise yaraladığı belirlendi. G.G.'nin motosikletle kaçtığı tespit edildi.
Başakşehir'deki olayda dehşeti yaşayan kadın, feci anları tek tek anlattı

RUTİN UYGULAMA SIRASINDA YAKALANDIPolisin aradığı G.G. (32)'yi FatihNişanca Mahallesi Kenanbey Sokak'ta ortaya çıktı. G.G. ve yanındaki kişi, kimlik soran polislere ateş açtı. Saldırıda iki polis yaralandı. Yaralı polisler hastaneye kaldırılırken 2 saldırgan yaya olarak kaçtı.

Başakşehir'deki olayda dehşeti yaşayan kadın, feci anları tek tek anlattı

VİYADÜK ALTINDA YAKALANDIFatih'te iki polisi vuran saldırganları yakalamak için Başakşehir Yarımburgaz Mağarası'na operasyon düzenlendi. 2 kişiyi öldürüp Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memurunu vuran saldırgan düzenlenen operasyon sonucunda yakalandı. 32 yaşındaki saldırgan Güven Güler'in Küçükçekmece'de polisin yaptığı operasyonda yakalandığı öğrenildi. Saldırganın viyadük altında saklandığı kaydedildi.

Başakşehir'deki olayda dehşeti yaşayan kadın, feci anları tek tek anlattı

AMCASININ KIZI OLAY ANINI ANLATTIDiğer yandan Güven Güler'in vurduğu isimler arasında yer alan amcasının kızı da olay anına ilişkin Beyaz TV Ana Haber'e açıklamalarda bulundu. Genç kadın, annesinin Güven Güler'e şefkatle yaklaştığını ancak onun "Yenge biz neden bu hale geldik" dedikten sonra kendilerine kurşun yağdırdığını belirtti.

Kaynak: Beyaz TV

Bu yazı 1383 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur