22 Temmuz 2022
BAŞAKŞEHİRLİ VOLEYBOL TURNUVASI’NDA HEYECAN BAŞLADI

BAŞAKŞEHİRLİ VOLEYBOL TURNUVASI’NDA HEYECAN BAŞLADI

Mutluluğun şehri Başakşehir’de, ilçe sakinlerinden oluşan takımların yer aldığı voleybol turnuvası başladı. 27 takımın katıldığı turnuvada ilk gün karşılaşmaları kıran kırana geçti.  

Başakşehirliler voleybol turnuvasında bir araya geldi. Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen Başakşehirli Voleybol Turnuvası, Kayaşehir Kültür Yaşam Parkı’nda başladı. Başakşehirli ilçe sakinleri arasında gerçekleştirilen turnuvanın ilk günü birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne oldu.

Açılış maçının galibi Kayabeyi oldu

Turnuvanın açılış maçı Alıparlar ve Kayabeyi takımları arasında oynandı. Centilmence geçen maçta son sayıya kadar heyecan vardı. Rakibine karşı daha kontrollü bir oyun sergileyen Kayabeyi, açılış maçını 2-0 kazanmayı başardı.

Dereceye girecek takımlar ödüllendirilecek

Günün ikicin maçında ise Genç Pusacık ile Hayatpark Plus Spor karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu karşılaşmayı galip ayrılan takım 2-1’lik skorla Hayatpark Plus Spor oldu. 27 takımın yer aldığı turnuvada maçlar hafta içinde devam edecek. Başakşehirlilerin kaynaşması ve sosyalleşmesini sağlayacak voleybol turnuvası sonunda dereceye girecek takımlara çeşitli ödüller verilecek.

Bu yazı 921 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur