22 Mayıs 2022
İstanbul halkına yeni tren hattı müjdesi

İstanbul halkına yeni tren hattı müjdesi

Halkalı ve Başakşehir'de oturanlar dikkat, yeni banliyö hattı geldi. Halkalı-Bahçeşehir-Halkalı Banliyö Seferleri 23 Mayıs 2022'de başlıyor. Halkalı-Bahçeşehir-Halkalı Banliyö Sefer Saatleri
İstanbul'un trafik sorununa yönelik atılan adımlara bir yenisi daha eklendi. TCDD'den açıklama geldi ve yeni banliyö hattının devreye alındığı belirtildi. Yeni tren hattıyla birlikte Halkalı-Bahçeşehir-Halkalı Banliyö Seferleri başlama tarihi de belli oldu.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) İstanbul halkına müjde verdi. Yeni bir tren hattı devreye alınıyor. Halkalı-Bahçeşehir-Halkalı Banliyö Seferleri başlıyor. TCDD bununla ilgili duyurusu sosyal medya üzerinden yaptı. 

TCDD'den yapılan açıklamada, "Bahçeşehirli vatandaşlarımızın şehir içi ulaşımını kolaylaştıracak olan Halkalı-Bahçeşehir-Halkalı Banliyö Seferleri 23 Mayıs 2022'de başlıyor! Yolcularımız seyahatlerinde İstanbulkart'ı kullanabilecek." denildi. TCDD açıklamasında sabah ve akşam yapılacak olan seferlerin 22 dakika süreceği belirtildi. Açıklamada sabah Halkalı kalkışlarının saat 06.30'da, Bahçeşehir kalkışlarının da 07:00'da olacağı belirtildi. Akşam seferleri ise Halkalı'dan saat 18.30 kalkış ve Bahçehir'den ise 19.00 kalkış olarak açıklandı.

Bu yazı 1239 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur