28 Mart 2022
USTA OYUNCULAR BAŞAKŞEHİR’DE SAHNENİN TOZUNU ATTI

USTA OYUNCULAR BAŞAKŞEHİR’DE SAHNENİN TOZUNU ATTI

Başakşehir Belediyesi, kültür sanat sezonu kapsamında “Ölü’n Bizi Ayırana Dek ” adlı tiyatro oyununu seyirciyle buluşturdu. Boşanma aşamasında olan bir çiftin yaşadıklarını konu alan oyun, Başakşehirli tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı.
Başakşehir’de, kültür sanat sezonu etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel tiyatro oyunları tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Hakan Yılmaz’ın yaptığı “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” isimli tiyatro oyunu Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi.

Beklenmedik sürprizlerle başa çıkmaya çalışırlar

Oyunda, boşanma aşamasında olan Cansu ve Serdar’ın başından geçen olaylar konu alındı. Çift, boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen bir kutlama partisine katılır. Sabah uyandıklarında bir gece öncesine dair çok az şey hatırlarlar. Cansu ve Serdar’ı bekleyen asıl sürpriz, salondaki kanepede uzanmakta olan cesettir. Ne yapacağını bilemeyen çift bir yandan “Hangimiz katil?” sorusuna yanıt ararken, diğer yandan da evliliklerini, geçmişlerini ve kendilerini bulundukları noktaya taşıyan olayları yeniden değerlendirir. Bu arada da bambaşka sürprizlerle dolu olaylarla mücadele etmeye çalışırlar.

Şehir hayatının kadın ve erkek ilişkilerini mizahi bir dille sahneye taşıyan Hakan Yılmaz, Ebru Cündübeyoğlu ve Volkan Aktan’ın performansı tiyatroseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Bu yazı 1029 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur