13 Şubat 2022
Başakşehir’de ‘Şahintepe Yolu’ tamamlandı

Başakşehir’de ‘Şahintepe Yolu’ tamamlandı

Başakşehir Belediyesi, ilçe genelindeki yol yapım çalışmalarına devam ettiğini duyurdu. Yapımı tamamlanan ‘Şahintepe Yolu’ ile Toptancılar Hali, Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi ile Bahçeşehir arasındaki ulaşımın daha pratik hale gelmesi amaçlanıyor.

Başakşehir Belediyesi, ulaşımı rahat ve hızlı hale getirmek için ilçe genelindeki çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini duyurdu. Yol yapım çalışmaları ile ilçeye alternatif güzergâhların kazandırılması amaçlanıyor. Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şahintepe Yolu ile ilçe genelindeki birçok noktaya, daha kolay ve hızlı ulaşım imkânı sağlanması bekleniyor.

ŞEHİR İÇİ ULAŞIMDA STRATEJİK BİR ÖNEME SAHİP

Konuya ilişkin belediyeden yapılan yazılı açıklamada, “Şehir içi ulaşımda stratejik bir öneme sahip Şahintepe Yolu ile Başakşehir’deki birçok nokta arasındaki seyahat süreleri dakikalara indi. Başakşehirliler, yeni yol sayesinde Gökdemir Caddesi’nden İstiklal Caddesi’ne bağlanarak Bahçeşehir’e çok daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyor. Şahintepe Yolu, Başakşehir Belediyesi tarafından ekim ayında hizmete açılan Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’ne ulaşımı da kolaylaştırdı. Proje kapsamında temiz enerjiyi destekleyen bisiklet yolu da yapıldı. Bin 800 metre uzunluğundaki çevre dostu bisiklet yolu ile Başakşehirliler, sporun ve mutluluğun keyfini sürmeye başladı.

Bu yazı 1209 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur