07 Kasım 2021
Mavera Boutique Başakşehir satışları başladı

Mavera Boutique Başakşehir satışları başladı

Mavera Boutique Başakşehir projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Makro İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site, 9 katlı..

tasinmazhaber.comMavera Boutique Başakşehir satışları başladı
Mavera Boutique Başakşehir projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Makro İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site, 9 katlı bloklardan oluşmaktadır. Daireler 4 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında
Site, 9 katlı bloklardan oluşmaktadır. Daireler 4 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 202 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 148 metrekare olmaktadır. Sitede yüzme havuzu, hamam sauna, fitness salonu, buhar odası ve çocuk oyun alanı gibi sosyal tesisler bulunmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar boyalıdır ve duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Üstelik çamaşır odası gibi birçok özelliğe sahiptir.

Mavera Boutique Başakşehir konumu hakkında
Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi’nde bulunmaktadır. Mavera Comfort projesinin hemen yanında yer almaktadır. Halkalı Havalimanı metro hattı ve olimpiyat metro hattının tam yanında bulunmasıyla ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Muhitinde market, park, hastane, eczane ve üniversite gibi birçok alan mevcuttur.

Mavera Boutique Başakşehir fiyatları ne kadardır?
Mavera Boutique Başakşehir projesinde brüt 202 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.680.000 TL’den satışa sunulmuştur. Konut projesinin 36 ayda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 659 27 02 veya 0 (530) 680 00 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Bu yazı 3756 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur