27 Ekim 2021
Değerli BasaksehirRehberi.com takipçileri web sitemizde periyodik olarak yazılarını yayınlayacağımız Dr.İrfan Balcı'yı tanıyalım!

Değerli BasaksehirRehberi.com takipçileri web sitemizde periyodik olarak yazılarını yayınlayacağımız Dr.İrfan Balcı'yı tanıyalım!

Ben Dr.İrfan Balcı 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldum. Çeşitli özel ve devlet kuruluşlarında Pratisyen hekim olarak görev yaptım.

GETAT (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) uygulamaları ile 2013 yılında bir meslektaşımın sosyal medya hesaplarında getat uygulamalarından bahsetmesi ile tanıştım. O zamana kadar bu uygulamalara çağdışı kötü uygulamalar gözü ile bakıyorduk. Ancak meslektaşımın paylaşımları dikkatimi çekti. Zamanla araştırmalar yaptım ve ilk eğitimimi 2018 yılında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde Kupa uygulaması alanında aldım, 2019 başında Hirudoterapi (Sülük ) uygulaması eğitimini İstanbul Medipol Üniversitesinden aldım. 

Aldığım bir diğer eğitim hipnoz üzerine idi ve bu benim hayatımı değiştirdi. Hipnoz ile birlikte bilinç ve bilinçaltı konuları öğrenmek ve bu bilgilerle insanların hayatına olumlu etkiler yapmak ilgimi çekti. Sıkıntının ızdırabını ancak onu yaşayan bilir, insanları sıkıntılarından kurtarmak, onların gözündeki parıltıyı ve yaşadıkları coşkuyu paylaşmak çok büyük bir keyf. Artık sadece bu konularda hizmet veriyorum. Hipnoz eğitimi sonrası aynı hocamdan Fobi terapisi, Aile ve Evlilik Danışmanlığı, NLP ve Kişilik analizleri eğitimi aldım. Daha sonra hocamın yönlendirmesi ile özel bir akademiden Yaşam Koçluğu, Öğrenci Koçluğu, EFT (Duyguların Boşaltılması Tekniği), Bioenerji, Mindfulness, Kuantum şifa, Time-Line eğitimleri aldım ve halen eğitimlerime devam ediyorum, çünkü eğitimin ve gelişimin sonu yok. 

Aldığım bu eğitimlerle neler yaptığımdan bahsedersek, öncelikle bir doktor olarak gelen hastamı veya danışanımı dinliyorum. Buna tıpta anamnez yani kişinin geliş sebebini dile getirmesi diyoruz. Kişi düşüncelerini ve duygularını ifade ettikten sonra şayet sorunları modern tıbbın imkanlarını kullanmayı gerekli kılıyorsa ilgili uzmana yönlendiriyoruz. Getat uygulamaları modern tıbbın alternatifi değildir, tamamlayıcısıdır. Öncelikli olan kişinin sağlıdır şüphesiz. Bir doktor olarak modern tıbbı görmezlikten gelmem kendimi yok saymaktır.

Kişiye bir teşhis konmuş ve tedavisi düzenlenmiş ise öncelikli isteğimiz kişinin kendisine ilgili uzman tarafından düzenlenen tedaviye uyması ve tedaviyi terk etmemesidir. Yaptığımız uygulamalar kişinin tedavisini bozacak uygulamalar değildir, şayet böyle bir risk taşıyorsa uygulama yapmıyoruz. 

Danışmanlık olarak sınavlara hazırlıkta öğrencilerimize sınav kaygısı için yardımcı oluyoruz. Fobi terapisi ile kişilerin kedi, köpek, yükseklik ve asansör korkusu gibi korkulardan, sigara, kumar, alkol ve teknoloji bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklarında kurtulmaları için çaba sarfediyoruz. Kişilerin ideal kilolarına kavuşmaları için yardımcı oluyoruz. 

Bundan sonra bu satırlarda sizlere çalışmalarımız ve size faydası dokunacağına inandığım çeşitli konularda bildiklerimi paylaşmak niyetindeyim. 

Dr.İrfan Balcı @bizailedanismanlik
 

Bu yazı 3129 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur