09 Ekim 2021
BAŞAKŞEHİR'DE POLİS DEĞNEKÇİĞİ GÖZALTINA ALINDI

BAŞAKŞEHİR'DE POLİS DEĞNEKÇİĞİ GÖZALTINA ALINDI

BAŞAKŞEHİR'deki AVM önünde ücret karşılığı taksilere yolcu ayarlayan değnekçiği polis yakaladı. Değnekçinin yakalandığı aynı bölgede 2 taksi de trafikten menedildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sivil trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde, Başakşehir'de bulunan AVM önünde park eden ve duraklayan taksilere bir kişinin ücret karşılığı yolcu verdiği tespit edildi.

Sivil trafik ekiplerinin cep telefonu ile kaydettiği değnekçi Mustafa B. ekipler tarafından gözaltına alındı. Mustafa B., 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 79. maddesinde yer alan, 'Karayolu üzeri park yerindeki araçlardan park yerini tespite yetkili idarece veya bu idare tarafından işletme izni verilmediği halde park ücreti almak veya almaya teşebbüs etmek' suçundan adli işlem yapılmak üzere Başakşehir Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

Ayrıca aynı bölgede yapılan denetimlerde, 2 taksi sürücüsünün kısa mesafe gerekçesi ile yolcu almadığı ve yolcu seçtiğinin tespit edilmesi üzerine taksiler trafikten menedildi.

 

Bu yazı 1296 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur