13 Ocak 2021
CHP Başakşehir, Başakşehir’de siyasete farklı bir anlayış getiriyor

CHP Başakşehir, Başakşehir’de siyasete farklı bir anlayış getiriyor

CHP Başakşehir İlçe Başkanı 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle yerel basınla bir araya geldi.

Başkan Deniz Bakır; İlçe başkanı olarak seçildiklerinin de senei devriyesinde olduklarını bu dönemde mücadelelerinin sürekli korona dönemine denk gelmesi münasebetiyle yeni bir anlayış getirdiklerini anlattı.

Çalışmalarında “sağ elin verdiğini sol elin duymaması” anlayışıyla İBB ile koordineli bir çalışma içinde olduklarını anlattı. Özellikle vatandaşlarımızın gıda ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması için hijyen kurallarına uygun şekilde titizlikle karşılanmaktadır.

Başkan yarın seçim olacakmış anlayışıyla ilçede koordine merkezlerinden sandık başında bulunacak partililere hepsinin belirlendiğini anlattı. İlçenin sürekli gelişmesi nüfus yoğunluğunun artması dolayısıyla mahalleler de  çalışma yürütecek kadroların hızlı bir şekilde oluşturulduğunu anlattı. Partililerimizin, parti anlayışının ve düşünce yapısından kopmayacak kadrolar için online eğitimlere devam edildiğini anlattı.  

Gazetecilerin genel siyasetle ilgili sormuş olduğu güncel sorulara Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan rektör ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bir partinin başkanının her zaman bir Cumhurbaşkanı adayı olduğunu bunun için bir soru sormanın yanlış olduğunu, rektör konusunda ben rektör yerinde olsam görevden affımı talep ederim dedi.

Bu yazı 1860 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur