21 Aralık 2020
Başakşehir’de ki İBB ve Başakşehir Belediyesi Kargaşası!

Başakşehir’de ki İBB ve Başakşehir Belediyesi Kargaşası!

Geçen hafta İBB zabıta amirliği ve Başakşehir Belediyesi zabıta amirliğinin oluşturdu kargaşa Başakşehirlilerin başında bir soru işareti oluşturdu. 

Peki bu kargaşanın sebebi nedir?

Öncelikle geçen yıl yapılan ve kıyasıya geçen yerel seçim sonrasında CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun kazanması İstanbul genelinde karşılıklı bir mücadeleye dönüştü. Bir taraf seçilen başkanı halkın gözünde kötü düşürmek amacıyla hizmet engelleme çabasında. Seçilmiş olan tarafta ortamı gererek mağdurları oynama peşinde. Burada en büyük zararı halk görüyor, halk cezalandırılıyor.

Ne Başakşehir Belediyesi Hizmet Peşinde Ne İBB Hizmet Peşinde 

Başakşehir 5. Etapta bulunan ve içerisinde Şehit Mehmet Selim Kiraz Bilgi evininde bulunduğu kompleks İBB’ye ait ancak bu bina bir kısmı Başakşehir Belediyesine Kiralanmış durumda anlaşma şartları maddeleri üzerinde fesih yetkisi kargaşaya yol açtı. 

Başakşehir Belediyesinin önemli miktarda tefrişat yaptığı bina İBB (KİPTAŞ) tarafından alınması durumunda ne için kullanılacağı bilinmezken olan bitenden en büyük zararı halk görmektedir.

Yukarıda kendilerine halk tarafından kendilerine iktidar ve muhalefet yetkisi verilenler tepişirken bu mekanların esas sahibi olan halk eziliyor.

Bu yazı 1758 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur