25 Eylül 2020
HÜDA PAR Başakşehir İlçe Başkanlığından FİDDER ve Filistin Vakfı'na ziyaret

HÜDA PAR Başakşehir İlçe Başkanlığından FİDDER ve Filistin Vakfı'na ziyaret

HÜDA PAR Başakşehir İlçe Başkanı Mehmet Zeki İnan, beraberindeki heyetle Başakşehir ilçesinde hizmet veren Filistinlilerle Dayanışma Derneği (FİDDER) ve Filistin Vakfı’nı ziyaret etti.

İDDER Başkanı Ebu Enes Muhammed Mişiniş ve Filistin Vakfı Kurucu Başkanı Zaki Ararawi tarafından karşılanan HÜDA PAR heyeti, yaklaşık yarım saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmede, vakfın çalışmaları, Filistin’deki son durum, Siyonist işgal rejimiyle normalleşme anlaşması gibi konular ele alınarak, ilçede Filistin için yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Derneği 2007 yılında kurduklarını belirten FİDDER Başkanı Ebu Enes Muhammed Mişiniş, Türkiye ile Filistin halkı arasında köprü olma misyonu yürüttüğünü söyledi.

"Derneğimiz, Türkiye ile Filistin arasında köprü görevi görüyor"

Amaçlarının Filistin davası hakkında Türkiye halkını bilinçlendirmek olduğunu belirten Mişiniş, "Biz biliyoruz ki Türkiye halkı bizi çok seviyor ama hakikaten Filistin hakkındaki bilgileri bazı ülkeler yanlış veriyor. Siyonist propaganda yanlış bilgileri tüm dünyaya dağıtıyor. Bizim amacımız doğru bilgileri, doğru bir şekilde aktarmak. Derneğimiz, Türkiye ile Filistin arasında köprü görevi görüyor."  ifadelerini kullandı.

Filistin meselesinin sadece Filistin halkının değil, tüm ümmetin meselesi ve derdi olduğunu vurgulayan HÜDA PAR Başakşehir İlçe Başkanı Mehmet Zeki İnan, parti olarak her zaman Filistin'i gündemde tuttuklarını söyledi.

"Filistin için yapılacak programlarda elimizden geleni yapmaya hazırız"

İnan, "Filistin, bir derttir, bir davadır. Bunula ilgili Başakşehir teşkilatı olarak zaman zaman çeşitli etkinlikler düzenliyoruz, düzenlemeye devam edeceğiz. Teşkilat olarak ilçemizde Filistin için yapılacak programlarda elimizden geleni yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
 

Bu yazı 1950 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur