24 Ağustos 2019
4. Etap platformu Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nu Ziyaret etti

4. Etap platformu Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nu Ziyaret etti

Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu nun nazik davetleri üzerine 4. Etap platformu olarak kendileriniz ziyaret ettik . Buradan tekrar teşekkür ediyoruz .

Gayet sıcak atmosferde geçen sohbet arası notları mızı sizinle paylaşalım . İlaveleriniz ve sorularınızı lütfen ekleyin ilerleyen günlerde tekrar paylaşmak çalışırız .

Öncelikle asansör sorunlarını biliyorlar fakat asansörler sanayi bakanlığına ve onların atadığı bağımsız denetim kuruluşlarına bağlı . 
Başkan’ın mesajı çok net günü dolanı kapatırım kimsenin burnu kanasın istemem. Etiket süresi dolan asansörleri hemen kapatacağını ifade etti .

Stadyum ve burada ki trafik kaosu çekici problemi vs konusunda transit yolun yapımının Büyükşehir sorumluluğunda olduğunu ve yol bitince kaosun biteceğini . Stadyum çevresinde hiç bir şekilde seyyar satıcıya izin vermeyeceklerini ifade ettiler . ( transit yol için önümüzdeki günlerde Büyükşehir belediyesini ziyaret edeceğiz , beyaz masaya yazmanızı rica ederiz )

Gençlik merkezi ve spor tesisi vardı yıkıldı .Başakşehir 4. Etap gençleri için maalesef bir alan yok yenisi ne zaman yapılacak nereye yapılacak sorumuza , kiler marketin yerine gençlik spor merkezi planlandığı fakat arsanın Büyükşehir belediyesine ait olduğu söylendi . İş burada yine iletme ve ısrar konusunda bizlere, düşüyor görünüyor .

Yasin Başkanın bir başka mesajı daha var . 
Parsel bazlı yönetim anlayışına gidilmesi .
5. Etap ta ısrarcı olduk ve iki ay içinde bağımsız parsel yönetimine gidilecek herkes kendi parselini yönetecek sizlere de tavsiyem bunu uygulayın oldu . Zira alan büyüdükçe kontrol zorlaşıyor bizlerlede iletişim değişiyor dediler . 5. Etap yönetimi ile henüz görüşemedik ama doğru olana yönlendirilmeleri sevindirici .

Ayrıca Çok sevindiğimiz ve takdir ettiğimiz bir proje daha var çevre bilincini arttırmaya yönelik puan sistemli geri dönüşüm projesi. Topladığınız atık kadar blok görevlisi ve bloklara hediye var . Örneğin çiçek bitki saksı toprak çardak vs . Bu konuda sözde yönetimleri baskılamakta be sürece katılmakta Fayda var . Çöpünü ayır ver çiçeğini bankını al ne güzel .

Şimdilik haberler bu kadar hepinize iyi günler , bloklarımıza sahip çıktığımız daha kaliteli daha huzurlu yaşam alanları yarattığımız zamanlar dileriz .

Bu yazı 2598 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur