29 Temmuz 2019
Bahçeşehir Kapkaççıları Yakalandı

Bahçeşehir Kapkaççıları Yakalandı

10.07.2019 günü 12.40 sıralarında Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesindeki bir bankadan çıkan Serap D.'nin çantasının gasp edilmesi olayı ile ilgili olarak  Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;  Bahse konu ile ilgili yapılan kamera görüntüleri incelemesinde; şüpheli şahsın bir araca binerek olay yerinden uzaklaştığı, bindiği aracın iki yanındaki araçların sıkıştırması sebebiyle durduğu, sonrasında araç içerisinde bulunan şüpheli (3) şahsın silah ile ateş etmek suretiyle kırdıkları arka camdan atlayıp koşarak olay yerinden kaçtıkları görülmüş, yapılan araştırma neticesinde gasp olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şahıslardan yaşı küçük Hazar Ş. ve Halil Ş.(28) isimli şahıslar 18.07.2019 günü saat 02.15 sıralarında Başakşehir ilçemiz Şahintepe Mahallesinde bir adreste yakalanmış, çalışmaların devamında şüphelileri aracına alarak olay yerinden kaçmalarına yardım eden yaşı küçük Ramazan P.  isimli şahıs 20.07.2019 günü  Başakşehir ilçemiz Güvercintepe mahallesinde yakalandı.

Şahısların yapılan sorgusunda; Hazar Ş. isimli şahsın “Yağma” ve “Resmi Belgede Sahtecilik” olmak üzere (2) ayrı suç kaydının olduğu tespit edilmiş.

Konuyla ilgili yakalanan ve adli makamlara sevk edilen şahıslardan Ramazan P. hakkında Adli Kontrol hükümleri uygulanmış, Hazar Ş. ve Halil Ş. isimli şahıslar tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bu yazı 2841 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur