15 Haziran 2019
IBFK Espor takımımız evine kavuşuyor!

IBFK Espor takımımız evine kavuşuyor!

Pro Elit Lig’te 13 Haziran 2019 saat 22.00 de Sivasspor ile oynayacağımız maç ile espor takımımız yeni evi Başakşehir Game Zone’a kavuşuyor.

Dünya espor pazarını yakından takip eden kulübümüz, Türkiye’de de esporu büyütmek adına önemli yatırımlar yapmaya devam ediyor. Türkiye’de Pro Clubs takımını ilk olarak kuran kulübümüz, espor takımımıza yaptığı özel tesis yatırımı ile e-futboldaki öncü rolünü sürdürdü. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu içinde yer alan Başakşehir Game Zone, espor takımımızın evi olmasının yanı sıra futbolu seven oyun severlerin de yeni durağı olacak. Tesisimizde takımımız için tasarlanan FIFA oyun alanı dışında, maçların canlı izlenebileceği dev bir ekran, tribün ve yayıncılar için reji, röportaj ve canlı yayın alanları da bulunmaktadır. Spor Toto Süper Lig sezonu içinde de aktif olarak kullanacağımız Başakşehir Game Zone, maç günleri dışında da, espor ve futbol dünyasından çeşitli konukların yer alacağı etkinliklere ve ödüllü turnuvalara ev sahipliği yapacaktır. Maç ve etkinlik duyuruları sosyal medya kanallarımızdan yapılacak olup, maçların ve etkinlikleri Youtube ve Twitch kanallarımızdan takip edilebilecek.

Istanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak, Game Zone projemizde bizlere destek olan sponsorlarımız Aunde grubu ,Sunny ve Macron markalarına teşekkür eder, oyun merkezimizde yapacağımız yenilikçi iş birlikleri ile espor yatırımlarımızın devam edeceğini bildirmek isteriz.

Bu yazı 2058 kişi tarafından görüntülendi.