07 Haziran 2019
Havaist zarar eden hatları durdurdu

Havaist zarar eden hatları durdurdu

İstanbul Havalimanı'na yolcu taşımacılığı yapan Havaist'te seferlerde azalmaya gidildi.

Bahçeşehir hattını İspartakule, Halkalı, Kayaşehir ve Başakşehir ile birleştirdiler. Babamı Van’a gönderdim. Havaist otobüsü ile Bahçeşehir’e giderken yolda beni aradı be ben eve sağ salim geldim dedi. Oysa ben daha İspartakule’ye bile varmamıştım. Büyük projelere İmza atan Türkiye’nin küçük düşünen taşıma şirketidir Havaist.
yolcu yeni havalimanı ulaşım ne kadar zorsa o kadar az tercih eder. Şirketlerin işi daha da zorlaşacak. Zarar etsede açık kalmalı
Şişli de chp yüzünden oy alamıyorlar, mecidiyeköy bunun cezası. Böyle bir yerden sefer olmaz mı, yolcu olmaz mı?

Mecidiyeköy'den H-2 hat numaralı bir belediye otobüsü bulunmakta. 5.20 TL gibi bir fiyat dururken kimse 16 TL verip Havaist' e binmiyordu zaten.
cok bile ne gerek varya yurusun koleler

Mecidiyekoy ve Basaksehir hatlari hangi akla hizmet kapatilir ki? Yuzbinlerce insanin ulasim imkanini elinden aldilar boyle yaparak. Insanlar taksiyle mi gelmek zorunda illa?
Uber'i yasaklat. Otobüs seferlerini yavaş yavaş kaldırt. Alan açılmadan bitmesi gereken metroyu savsaklat. Ne kadar güçlüymüş bu Havaalanı Taksi Baronları.

Zar zor Ev taksi Hava ist Ordan ring yap zaten 1 buçuk saatti Hava ist kaldır Başakşehir den de biz yaşamayalım 3 saatte geliriz artık Allahım sen bildiğin gibi Bu hak yiyenleri vallahi yazık ya yazık
Zarar olsada açık kalması lazım

Taşıma su ile bu kadar. Arnavutköy dekilere kolay gelsin, havalimanı taksiye AHL zamanında Bakırköye gidelim demekle aynı şey. KBurgaz ise normaldir, otobüse binecek yolcu profili yok gibi zaten.
İstanbul Belediyesi'nin iştiraki olan ve İstanbul Havalimanı'na yolcu taşımacılığı yapan Havaist'in otobüs seferlerinde bazı hatlarda yeterli doluluk sağlanamayınca hatları iptal yoluna gdildi.

AirportHaber'in edindği bilgiye göre; günde 2 bine yakın sefer düzenleyen Havaist, zarar eden hatları kapatma kararı aldı. Günde 20 merkezi noktadan sefer düzenleyen Havaist, Mahmutbey, Kemerburgaz, Arnavutköy, Başakşehir ve Mecidiyeköy hatlarını kapattı.

Zarar ettiği için kapatıldığı belirtilen hatları kullanan yolcular ise duruma tepki gösterdi. 

Havalimanına ulaşımın kısıtlı seçeneklere bağlı olması nedeniyle hatların kapatılması şaşkınlıkla karşılanırken, özellikle Mecidiyeköy gibi merkezi bir noktadan seferlerin durdurulması tepkiyle karşılandı.

Havaist hatları:
 

HAD KODU    HAT ADI    FİYAT TARİFESİ (TL)

İST - 1    Yenikapı    18
İST - 2    TÜYAP    21
İST - 3    Otogar    16
İST - 4    Bakırköy    18
İST - 5    Beşiktaş    18
İST - 6    Alibeyköy Cep Otogarı    16
İST - 7    Kadıköy    25
İST - 8    Pendik    30
İST - 9    Hacıosman    16
İST - 10    Sancaktepe    25
İST - 11    Arnavutköy    12
İST - 12    Kemerburgaz    12
İST - 13    Sarıyer    16
İST - 14    Başakşehir    14
İST - 15    Bahçeşehir    16
İST - 16    Mahmutbey Metro    15
İST - 17    Halkalı    16
İST - 18    Mecidiyeköy    16
İST - 19    Taksim    18
İST - 20    Sultanahmet    18
 

Bu yazı 3048 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur