07 Haziran 2019
Evden ve Otodan Hırsızlık Yapanlar Yakalandı

Evden ve Otodan Hırsızlık Yapanlar Yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı görev yapan ve “Gece Kartalları” olarak bilinen Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından 03.06.2019 günü ilimiz Başakşehir ilçesi Güvercintepe Mahallesinde meydana gelen “Evden ve Otodan Hırsızlık ” konuları ile ilgili yapılan çalışmalarda;
 
Bahse konu olayları gerçekleştirdiği eşkâl bilgilerinden tespit edilen şahıslar bölgede yapılan araştırmalar neticesinde Güvercintepe Mahallesi üzerinde bulunan başka bir sokak içerisinde görülmüş ve şahıslara “DUR” ihtarında bulunulmuş ancak şahıslar plakasının harf ve rakam grubunda oynama yaptıkları tespit edilen beyaz renkli bir araçtan inerek kaçmaya devam etmiş ve yaşanan kovalamaca neticesinde Y.E., B.S. ve A.G. isimli (3) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ayrıca şahısların kaçtıkları esnada üzerlerinden attıkları 2 adet iş eldiveni, 2 adet maske 1 adet bere, 1 adet kazak ve 1 adet pantolon da ekiplerimizce ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır.
 
Şahısların üst ve araç içerisinde yapılan aramalarında;
 
  - 3 adet amfi,
  - 2 adet hoparlör,
  - 1 adet oto dvd çalar,
  - 1 adet adaptör,
  - 1 adet dizüstü bilgisayar,
  - 1 adet askı masası,
  - 24 adet, içerisinde inşaat malzemeleri bulunan koli,
  - 4 adet baret,
  - 3 adet fosforlu yelek,
  - 2 adet priz
  - 1 adet uzatma kablosu ele geçirilmiştir.
 
Şahısların yapılan sorgusunda, B.S. isimli şahsın yoklama kaçağı olarak arandığı, Y.E. isimli şahsın yoklama kaçağı ve Hırsızlık suçundan aranmasının bulunduğu, A.G. isimli şahsın ise 12 farklı suçtan aranmasının bulunduğu tespit edilmiş, şahıslar işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Bu yazı 2346 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur