09 Mayıs 2019
Başakşehir İOSİD İftarında Bir Aradaydı

Başakşehir İOSİD İftarında Bir Aradaydı

Başakşehir Yerel Yöneticileri ve İOSB Yönetimi; Sanayici ve iş adamlarının sorunlarına sahip çıkarak iş, etik, sosyal, kültürel, ticari ve mali sorunları konularında çalışmalar yapmak, toplumdaki öncü ve girişimci niteliklerini geliştirmek amacıyla kurulan İkitelli Organize Sanayicileri ve  İş İnsanları Derneği  iftarında bir araya geldi.

İftara İOSB Yönetim Kurulu Bşk. Vekili; Nuri Konak, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahattin Kayas, CHP İlçe Başkanı  Mustafa Erdemir, Saadet Partisi İlçe Başkanı Orhan Babacan ve bir çok seçkin davetli katıldı. 

Okunan Kuranı-Kerim ve ezanla birlikte açılan oruçlar sonrasında İkitelli Organize Sanayicileri ve  İş İnsanları Derneği  Başkanı Ahmet Akkaya davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yaptığı selamlama konuşmasında; günlük bir milyon insan hareketliliğinin yaşandığı İOSB’de iş üreten istihdam üreten ülkemize katma değer üreten öncü kuruluşlar, marka firmalar var. Bu firmaların danış danıştır parolası ile kaliteli ürün ürettirmek, sorunlarını çözmek, çözüm üretmek, yeni pazarlar oluşturmak, üyeler arasında ticareti geliştirmek bölgeyi daimi fuar haline getirmeği amaçlıyoruz, dedi. Akkaya; davetlilerin Ramazan Bayramını şimdiden tebrik etti.

İkitelli Organize Sanayicileri ve  İş İnsanları Derneği  Başkan Yardımcısı Dr. Yılmaz Sönmez; Bu gün kalabalık olan Türkiye gündeminin gelip geçici olduğunu ve değişeceğini ancak kobilerin gündemi değişmeyecektir. Büyük şirketler konkordato ilan ederek kendilerini kurtarmaktadırlar. Oysa orta sınıf işletmeler borçlarını ödüyor, vergi veriyor, daha çok istihdam üretiyor,  işte bizler orta sınıfın sesini duyurmak istiyoruz. Orta sınıfın krediye ihtiyacı yok orta sınıf huzur istiyor, huzur. İşimize odaklanalım motivasyonumuzu arttıralım, güçlü Türkiye’nin oluşmasında sorumluluk sahibi olalım, dedi.




 

Bu yazı 2433 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur