20 Mart 2019
Başakşehir Rizeliler Derneği MHP Heyetini Misafir Etti

Başakşehir Rizeliler Derneği MHP Heyetini Misafir Etti

Yaklaşan yerel seçimler çerçevesinde STK’ların davetleri üzerine siyasi parti temsilcileri kendilerini ve hizmetlerini anlatıyor. Başakşehir Rizeliler Derneğinin davetlisi  kendiside Rizeli olan  MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür’dü. Gür’e  MHP Başakşehir İlçe Başkanı Fatih Keleşoğlu’da eşlik etti.

Rizeliler Dernek Başkanı Ali İhsan Gündoğdu yaptığı  selamlama konuşmasında bizler bu derneği sırf hemşericilik yapmak anlamında kurmadık. Bizler bu derneği kültürümüzü yaşatmak ve nesillerimize aktarmak çabasındayız. Büyük şehrin hengamesi içerisinde  birbiriyle bağ kuramayan akrabaların bağını yeniden oluşturmak.  Bizler bir kısmımız memlekette tanışsa da, birbirimizin çocukları ile burada tanıştık, dedi.

Sözlerine Rizeli olmak Sarıkamış’ta Şehit olmak demektir. Biliyorsunuz Sarıkamış’ta en fazla şehit Rize ve Kayseri’den çıkmıştır. Bizler bu topraklara sahip çıkan bir neslin torunlarıyız. Bizlerde sağlıklı bir şekilde sonraki nesillere bırakacağız. Dünyada bir tarih yazılacaksa buda Türkler’siz yazılamaz. Özellikle  İslam la müşerref olduktan sonra artık bir bayraktarlık görevi üstlenmiştir.  Bir olay var yakın zamanda yeni Zelanda da işlenen cinayet küçümsemek için söylemiyorum  orda ölenlerin hiç biri Türk değildi. Ölenler sayıca daha fazla yada az olabilirdi,  ama ondan önemlisi katilin silahı üzerinde Kosovalı bir üst komutanı katleden adamın ismi yazılıyordu. Onların bizlere bunu yapacaklarını ifade ediyor. Bizler bu bilinç ve şuurla vatanımıza sahip çıkmalıyız dedi.
 




 

Bu yazı 2967 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur