17 Mart 2019
Veee! Refah Partisi Başakşehir Kuruldu

Veee! Refah Partisi Başakşehir Kuruldu

Yıl 1994 İBB’yi kazanan Refah Partisi seçim yasağı başlayacağı gece tüm İstanbul’da herhangi bir ifade olmaksızın kendi  yazı karakterleri ile  “Veee!”  yazarak süsledi .  1994 Ruhu 

Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan Başkanlığında kurulan Yeniden Refah Partisi  Başakşehir İlçe Başkanlığı  1. Kongresini Düzenledi. 



Kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanet Erbakan Vakfı İstanbul İl başkanı Hüseyin Terzi' Başakşehir İlçe Başkanı Kadir Karaca katıldı.

Başakşehir İlçe Başkanı Kadir Karaca’ın kongrede yaptığı açılış konuşmasından sonra kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanet çok önemli konulara değindi.

Yeni Zelanda’da Camide Müslümanlara  karşı gerçekleştirilen katliamın İslamafobia’nın nereye kadar geldiğini belirtmesi açısından önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Biz akşam eve gittiğimizde televizyonu açıyoruz yemek yerken islam coğrafyasındaki yaşanan savaşları işgalleri akıtılan kanları görüyoruz. Bir Müslümanın kendisine yapacağı en büyük kötülük yaşananlara sesiz kalmaktır.

Biz bunlara kayıtsız kalmamak için Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde bir araya gelerek Yeniden Refah Partisini kurduk ve elhamdülillah çok büyük teveccüh yakaladık. İnsanlar bende yer alabilirmiyim nasıl katkı sağlayabilirim şeklinde bizlere ulaşmaktadır.

Dünyadaki  zulümleri ortadan kaldırmak amacıyla yapacağınız tüm programlarda Siyonizm mikrobunu  dikkate almadan hazırlarsanız bu günkü iktidarın telaffuz ettiği gibi beka sorunu yaşarsınız. Çünkü Siyonist İsrail’in bayrağına bakın iki beyaz çizgi arasında Siyonist yıldız var bu Dicle ve Fırat arasına kuracakları büyük İsrail hedeflerine işaret etmektedir.

işte bunu ön gören Erbakan hocamız içinde bulunduğumuz İslam ülkeleri arasında D8 Ülkelerini kurdu. Ama bunu faal hale getirmek yerine bizler Avrupa kapılarında sürünen bir toplum haline getirildik. Bizler projelerimizle inşallah Avrupa Ülkeleri İslam Birliğinide kuracağız, dedi.  

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanet Konuşma Metni



YENİDEN REFAH PARTİSİ BAŞAKŞEHİR İLÇE YÖNETİMİ

BAŞKAN

Kadir Karaca

İLÇE YÖNETİM KURULU 

Ahmet Tutuş

Rıdvan Baltacı

Ömer Beyhan

Hasan Uluç

Surur Çelebi

Oğuzhan Selçuk Tutuş

Murat Altan

İsmet Bozbey

Doğan Kıraç

Said Demirkol

Sadık İlhami Balcı

Mehmet Alkan

Emin Karataş

Yusuf Şevik

Mustafa Uslu

İLÇE YEDEK YÖNETİM KURULU

Hasan Karataş

Kadir Cansu

Hacı Ahmet Edikli

Ahmet Aktan

Fatih Ad

Bülent Barman

Turgay Şensoy

Eren Koçak

Fatih Kılıç

Aykut İnce

Mehmet Yalçınkaya

Mustafa İlgün

Harun Demir

Abdulvahap Baltacı

Ahmet Demirbaş

İL DELEGELERİ

Kadir Karaca

İsmet Bozbey

Rıdvan Baltacı

Ahmet Tutuş

Surur Çelebi

Murat Altan

Doğan Kıraç

Murat Altan

Osman Beyhan

Mustafa Uslu

Ali Fuat Demirbaş

İL DELEGELERİ YEDEK

Oğuz Selçuk Tutuş

Abdul Vahap Baltacı

Said Demirkol

Emin Karataş

Hasan Uluç

 

Bu yazı 4362 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

İsmet bozbey | 14-08-2019 16:42:36

Bize haberlerinde yer verdiğiniz için teşekkür ederiz.


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur