17 Şubat 2019
MHP’den Omuz Omuza Mücadele Sözü

MHP’den Omuz Omuza Mücadele Sözü

MHP Başakşehir Cumhur İttifakı Aday Tanıtım  Toplantısında bir araya geldi. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Ertekin, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Niyazi Paksoy,  MHP İstanbul il Başkanı Birol Gür, MHP Başakşehir İlçe Başkanı Fatih Keleşoğlu, Cumhur İttifakı Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahattin Kayas ve birçok davetli katıldı.

Yemekli toplantıda yapılan konuşmalarda siyasi olarak 50 yıllık geçmişi bulunan MHP’nin memleketin en çok sıkıntıya düştüğü zamanlarda sen ben menfaat ilişkisiyle değil, "mesele memleketse gerisi teferruattır" şiarıyla hareket ettiği ifade edildi. 15 temmuz darbe girişimin sonrasında oluşan Yenikapı Ruhu  Cumhur İttifakının temellerini attı. Önce Mustafa Kemal Atatürk'ün  öncülüğünde kurulmuş olan Cumhuriyetmizde  sistem  değişikliği  gerçekleştirdi. Devamında bu gün yerel seçimlerde yapılan ittifak sistem değişikliğinin tamamlayıcısı olduğu vurgulandı. Bu ittifak süresince yapılacak mücadelenin Ak Partiyle omuz omuza bir şekilde gerçekleşecektir, denildi.

MHP BAŞAKŞEHİR İLÇE BAŞKANI FATİH KELEŞOĞLU'nun KONUŞMASI

AK PARTİ BAŞAKŞEHİR İLÇE BAŞKANI SEBAHATTİN KAYAS'ın KONUŞMASI

CUMHUR İTTİFAKI BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YASİN KARTOĞLU'nun KONUŞMASI

 

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YASİN KARTOĞLU ÖZ ÇEKİM ve FOTOĞRAF ÇEKİMLERİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ ( başkan kartoğlu bir engelli kardeşimizle ilgilendi)



BasaksehirRehberi.com  olarak MHP Başakşehir İlçe Başkanı Fatih Keleşoğlu’na nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederiz.
 

Bu yazı 3342 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur