17 Şubat 2019
CHP  Başakşehir’de Gençleştirme Hareketi

CHP  Başakşehir’de Gençleştirme Hareketi

CHP yaklaşan yerel seçim öncesi partinin dinamosu olacak olan yeni üye gençlere rozet  takma organizasyonunda bir araya geldi.

CHP Başakşehir İlçe Başkanlığı TÜMSAN ofisinde gerçekleşen programa CHP’nin Başakşehir Belediye Başkan Adayı Abdulhadi Akmugan, İlçe Başkanı Mustafa Erdemir, Kadın Kolları Başkanı Bağdagül Gülen ve Gençlik Komisyonu Başkanı Ali Dinler ilçe yöneticileri meclis üyeleri ve eski başkanlar katıldı.

Kahvaltı sonrası   CHP’nin Başakşehir Belediye Başkan Adayı Abdulhadi Akmugan yaptığı kısa konuşmada;  Başakşehir halkının mevcut yönetime bakış açısının değiştiğini artık insanlar arasına çıkıp rahatlıkla propağanda yapamadıklarını dile getirdi. Bizim için girilemez denilen bölgelerde bizi sevgi dolu bakışlarla ve alkışlayarak karşılamaktadırlar. AKP bu ülkeyi yönetemiyor,  insanlar yurt dışına kaçıyor böylece yatırımlar da kaçıyor.

Gençler tıpkı yüz yıl öncesinde Mustafa Kemal Atatürk sizin yaşlardayken, Osmanlıda bunlarda kim üç beş kişi diyorlardı. Ama onlar Türkiye Cumhuriyetini kurdu. Sonuç yine bizlere yani sizlere düşecek. Şimdiden herkes kendini konumlandırması lazım içinizden bakanlar başkanlar milletvekilleri çıkacak, hazırlıklı olalım, dedi.

 





Sonrasında geçlere rozetler takıldı. Gençler Gençlik komisyonu başkanı Ali Dinler'e özel tezahürat yaparak alkışlattırdı.



BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 4104 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur