17 Şubat 2019
Cepsiz Ceketliler Başakşehir’de

Cepsiz Ceketliler Başakşehir’de

Saaddet Partisi Başakşehir Belediye Başkanı tanıtım toplantısında bir araya geldi. Salon Olimpia’da gerçekleştirilen organizasyona Başakşehir Belediye Başkan adayı Bekir Demirkaya yanısıra Saadet Partisi  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Necdet Gökçınar ve Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim katıldı.

Yıllarını Başakşehir’de hizmette geçirmiş olan ilçe başkanı Orhan Babacan konuşmasında; soruyorlar ya siz Saadet Partisi olarak seçimlere katılıyor musunuz. Tabi ki tüm Türkiye’de her il ve ilçede aday gösteren tek parti olduklarını ifade etti. Kendinden emin bir şekilde seçim sonuçları açıklanınca havai fişeklerle değil tekbir sesleriyle Belediyeyi teslim alacağız, dedi. Bir önceki seçimde Erbakan hocamız hasta olduğu için tanıtım toplantısına katılamadı ancak yerine Şevket Kazan abimize “cihat yarıda bırakılmaz” ifadesini kullanarak selamlarını bize iletti. Hocamız bizlerden Başakşehir’de Saadetin Bayrağını dikmemizi istedi. 

İstanbul başta peygamberimizi evinde ağırlayan Ebu Eyyub El Ensari sahebemiz olmak üzere defalarca fetih edilmek istendi.  Ancak Fatih Sultan Mehmet’e nasip oldu. Fatih Sultan Mehmet İstanbul için “ya ben istanbul'u alacağım ya istanbul beni alacak” sözüne atıfta bulunarak “ya biz Başakşehiri alacağız yada başakşehir bizi alacak” dedi.



Başkan Babacandan sonra kürsüye gelen Saadet Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayı Bekir Demirkaya Belediye başkanlığının önemli bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluğun ateşten bir gömlek olduğunun bilincinde olarak geliyoruz, dedi. Demirkaya sözlerine şöyle devam etti; bizler seçildiğimiz zaman ilelebet koltukta oturup yapışıp kalmayacağız. Şayet bir iki dönemde başarılı olamazsak bize yapacağınız en büyük iyilik bizi seçmemeniz olacaktır.

Başakşehir iyi yönetilmiyor. Başakşehir, Başak Mahallesi ve Başakşehir Mahallesi dışında öyle yerler var ki Güvercintepe Şahintepe’de kaldırım olayan bakımsız yollar var.  Ama orta mahallelerimizde olan vatandaşlar sabır etsinler emlak değeri açısından en değerli yerde olduklarını görecekler.

Cumhurbaşkanımızın  2013’te  "biz bu şehri iyi yönetemedik, şehre ihanet ettik” sözüne dikkat çeken başkan Demirkaya iyi yönetemediklerini itiraf etmişlerdir. Dolayısıyla seçim kazanmak için en uygun zamandır, dedi.

Bizim dönemimizde partizanlık olamayak ehil olanlarla çalışacağız. Başkan;  Başakşehir'de dürüst başkanlık dürüst yönetim anlayışına sahip "cepsiz ceket" giyeceklerini ifade etti.



Başkan "Çare Var Saadet Var”, “Saadet Gelecek Yüzler Gülecek”, “İnadına Saadet” sloganları eşliğinde alkışlandı.
 


 

Bu yazı 3159 kişi tarafından görüntülendi.