06 Aralık 2018
Başakşehir CHP Belediye Başkan Adaylığında İlginç Gelişmesi

Başakşehir CHP Belediye Başkan Adaylığında İlginç Gelişmesi

Başakşehir CHP’de resmi kayıt ve açıklama yapan Belediye Başkan Aday Adayları arasında ilçe örgüt yönetimi tarafından destek gören Abdulhadi Akmugan örgüt içerisinden gelen tepkiler, yapılan anketler ve sokak röportajlarında istenilmemesi Uğur Barış Karabulut’un hissedilir derecede ön plana çıkmasını sağladı.

Özellikle CHP'nin Başakşehir ilçe genelinde en zayıf noktalarından biri olan Etaplar bölümü, Kayaşehir, Emlak Konut, Başakşehir Kent Meydanı etrafında oturanlar tarafından kabul görmeye başlaması Ak Parti için bile soru işaretleri olmaya başladı.

Abdulhadi Akmugan Neden Tepki Görüyor; örgüt  içerisinde çöreklenmiş partinin gençleştirilmesi önünde engel haline gelen odakları temsil ettiği gerekçesiyle tepki görüyor. Güncel sorunlara siyasi çözümler üretme çalışmaları yapmak  yerine ilçede bulunan parti ofislerinin birer kahvehaneye  dönüştüğü gözleniyor. 

ABDULHADİ AKMUGAN


Vatandaşlar;  insanların zaman geçtikçe taleplerinin değiştiği ve eski metotlarla çözüm üretilemeyeceğini ifade ettiler.

Uğur Barış Karabulut; örgütün içerisinden gelen destek, genç dinamik olması özellikle Bahçeşehir de insan hakları konusunda göstermiş olduğu performans onu ön plana taşıyor. İnsanlarda Başakşehir ilçe genelinde yaşanan hukuksuz uygulamaların önünde durabilecek çözüm üretebilecek bir aday olduğu algısı oluşturmuş durumdadır. Bireysel olarak İnternet ve sosyal medya hakimiyeti de gençlik tarafından Uğur Barış Karabulut’u sempatik gösteriyor. 

UĞUR BARIŞ KARABULUT


BasaksehirRehberi.com

Bu yazı 3669 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur