20 Kasım 2018
İBB'nin 2019 bütçesinde  Başakşehir’e Kıyak Varmı?

İBB'nin 2019 bütçesinde Başakşehir’e Kıyak Varmı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 2019 yılı bütçesi, oy çokluğuyla kabul edildi.

Uysal, yaptığı konuşmada yapılan her eleştiri ve değerlendirmeden istifade ettiklerini belirtti.

'Başakşehir'e dönecek misiniz?' diye bir tabir kullanıldı.

Arkadaşlar, biz her yerde hizmet edebiliriz. Başakşehir, veya İstanbul dışı, Anadolu olabilir farketmez Hizmet için varız. Yaptığımız hizmeti de en iyi şekilde yaparız.

Başakşehir'de 300 dönümlük arazinin satılmasıyla ilgili olarak sanki bir şike varmış gibi ima edildi.

Arkadaşlar doğrusu, Olimpiyat Stadı'nın etrafındaki mağdur insanların mağduriyetlerinin giderilmesi adına, Başakşehir Belediyesi, Olimpiyat Komitesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında yapılan bir protokol var. Bu protokol çerçevesinde, belediyeye bırakılan 300 dönümlük arazi karşılığında vatandaşlara ait 700 dönümlük arazinin kamulaştırılıp o kurumlara teslim edilmesi mevzusu var. Biz de işin daha hızlı yürütülmesi adına, Büyükşehir Belediyesi'nin devreye girmesini sağladık. İlçe belediyesini ilgilendiren bir konu değildir. 

BasaksehirRehberi.com
 

Bu yazı 2213 kişi tarafından görüntülendi.

Yorumlar


Avatar

Nizamettin kümeç | 20-11-2018 22:46:25

2016 yılı 11 ayında başakşehir belediyesi maliye bakanlıgı, gençlik ve spor bakanlıgı arasında yapılan protokol geregi kamulaştırma bitene kadar 2 şahsa ve kuruma satamaz devredemez şerhiyle arsa devri yapulmıştır belediyemiz hiç bir kişiye ve kuruma satış ve devir yapamaz zaten konuyu bölge idare mahkemesinde dava ettik sonuna kadar takipcisi olacagız


Yorum Ekle

Tüm alanları doldurmak zorunludur